Η Sun of a Beach παρουσιάζει τη νέα Hospitality Collection στη μεγάλη έκθεση τουρισμού, 100% Hotel Show

1
ΤΡΙΤΗ, 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η Sun of a Beach παρουσιάζει τη νέα Hospitality Collection στην πιο exclusive έκθεση τουρισμού, 100% Hotel Show, που θα πραγματοποιηθεί στο MEC Παιανίας, από τις 16 έως και τις 19 Νοεμβρίου 2018.

Αντλώντας έμπνευση από τη Μεσόγειο και το αξεπέραστο ελληνικό καλοκαίρι, οι ιδρύτριες Μελίνα Πίσπα και  Έλλη Ρούντου μετέτρεψαν την παραδοσιακή πετσέτα θαλάσσης σε ένα εντυπωσιακό και παιχνιδιάρικο αξεσουάρ μόδας, με κύρια χαρακτηριστικά την υψηλή ποιότητα και τον πρωτότυπο σχεδιασμό. Τώρα, η Sun of a Beach κατακτά και τον χώρο του τουρισμού με την Hospitality Collection, προσφέροντας μοναδικά branded προϊόντα σε ξενοδόχους που αναζητούν προσεγμένους τρόπους να απογειώσουν την εμπειρία των επισκεπτών τους.

Η Hospitality Collection περιλαμβάνει  εξαιρετικά απαλές και απορροφητικές πετσέτες από 100% βαμβάκι, αλλά και stylish αξεσουάρ, που σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα με μοναδικό σκοπό να χαρίζουν υπέροχες καλοκαιρινές αναμνήσεις ακόμα και στους πιο απαιτητικούς world travelers. Μέσα από την κολεξιόν, η Sun of a Beach θα παρουσιάσει στους επισκέπτες του 100% Hotel Show ολοκληρωμένες προτάσεις για Pool + Beach, In-room Boutique, Complimentary Gifts και Hotel Boutique.

Summer essence at your service!