Love is in the Air: Η καρδιά του Αγ.Βαλεντίνου χτυπά στα Ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη

1
ΠΕΜΠΤΗ, 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Τα ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη, υποδέχονται τον Φεβρουάριο με ρομαντική διάθεση και σας προτείνουν μοναδικές βραδιές, με μοντέρνα cocktails, γαστρονομικές απολαύσεις, μουσικά events, αναζωογονητικές θεραπείες Spa, αλλά και πολυτελείς αποδράσεις με μαγευτική θέα.

JuJu Bar & Restaurant

“Love is in the Air”, στο πιο ρομαντικό σημείο της πόλης

Το JuJu Bar & Restaurant υπόσχεται να σας μαγέψει, για ακόμη μία φορά, από 1 έως 28 Φεβρουαρίου και σας προσκαλεί σε ένα σαγηνευτικό ταξίδι γεύσεων, χρωμάτων και αρωμάτων, με το ειδικό “Love is in the Air Cocktails & Bites Menuπου έχει ετοιμάσει ο Σεφ και η ομάδα του. 3 διαφορετικά signature cocktails, εμπνευσμένα από την ημέρα των ερωτευμένων, 3 πιάτα με απολαυστικά bites που κάνουν το τέλειο pairing με τα cocktails, αλλά και 2 διαφορετικά είδη γλυκών σε ρόζ και κόκκινο χρώμα, εμπλουτίζουν τον κατάλογο.

Γευστικά, πολύχρωμα και με έντονα αρώματα, τα Love is in the Air Signature Cocktails, θα γίνουν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των ημερών. Ανακαλύψτε το Love Potion, που θα σας μαγέψει με τις έντονες γεύσεις του,  ενώ το Floating on Clouds, θα σας βάλει για τα καλά στο ρομαντικό κλίμα, με Gin, Aperol, Lime, Ginger & νότες από πικρό κεράσι. Το εντυπωσιακό Berry Sweet αποτελεί το must του καταλόγου, με τα αρώματα από Ρούμι, Φράουλας, Ροζ γκρέιπφρουτ και νότες Γιασεμιού, να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Μπορείτε να τα δοκιμάσετε ως Early Dinner Cocktails, ή να τα συνοδεύσετε με τις γευστικές μπουκιές που δημιούργησε ο Σεφ, όπως τα κατακόκκινα “Passion” Black Angus burgers με red curry mayo, τεμπούρα κρεμμυδιού και αντίβ, Xούμους με παντζάρι & τραγανά Αραβικά πιτάκια και Γαρίδες σε κόκκινη τεμπούρα με πικάντικη σως & σαλάτα wakame. Το καλύτερο έρχεται στο τέλος, με 2 υπέροχα ροζ-κόκκινα επιδόρπια, όπως, το Mους guanaja με namelaka ruby σε μπισκότο fegientine και Crèmeux σοκολάτας με dacqoise φουντουκιού & mirror φράουλας.

Divine Sessions σε συνεργασία με τον Pepper 96.6

Από την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου και κάθε μήνα, ετοιμαστείτε να ζήσετε ένα από τα ωραιότερα party της πόλης, σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό Pepper 96.6. Τα Divine Sessions,  θα σας ταξιδέψουν σε μαγευτικές μουσικές διαδρομές, σε διάφορες γωνιές του κόσμου.

Πρώτος μουσικός σταθμός των Divine Sessions η Γαλλία.  Ειδικά για αυτή τη βραδιά, απολαύστε τα εμπνευσμένα signature cocktails,  “Amour”, “Oh La La” & “Bisous ” και συνοδέψτε τα με Μοσχαρίσιο ταρτάρ με μουστάρδα Dijon, Καμαμπερ σε κρούστα φουντουκιού γεμιστό με τσάτνεϋ από φρούτα του δάσους  & Kρουσάν με πατέ φουα γκρα και μαρμελάδα σύκου.

“Will you be My Valentine Menu” την Ημέρα του Αγ.Βαλεντίνου

Με ρομαντική διακόσμηση και με το ατμοσφαιρικό φως του κεντρικού μπαρ, να φωτίζει τις στιγμές σας, το εστιατόριο JuJu Bar & Restaurant, την Ημέρα του Αγ.Βαλεντίνου, σας υποδέχεται με το “Will you Be My Valentine” μενού 5 πιάτων (60€/άτομο).  Στο εντυπωσιακό μενού, για αρχή, «κλέβουμε καρδιές» με Bisque Aστακού με Καπνιστή Πάπρικα, Αφρό Καρύδας και Βούτυρο Κλαριφιέ. Τα κυρίως πιάτα περιλαμβάνουν Dumplings ατμού με Χοιρινό Iberico, Λαχανικά Σχοινόπρασο & Σάλτσα Γλυκιάς Σόγιας και Σιγομαγειρεμένα Μοσχαρίσια Short Ribs με Σάλτσα από Passion Fruit, Πουρέ Γλυκοπατάτας, Baby Καρότα & Chips Κρεμμυδιού.

Ρομαντική πρόταση διαμονής στην καρδιά της Αθήνας
Για όσους ονειρεύονται να περάσουν ένα αξέχαστο βράδυ στα πολυτελή και πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια του Divani Caravel τα ειδικά πακέτα ξεκινούν, από 170€ και διαρκούν από 12 έως 17 Φεβρουαρίου. Αφρώδης Οίνος και Σοκολατάκια σας περιμένουν κατά την άφιξή σας. Το επόμενο πρωί, απολαύστε πλούσιο πρωινό στο δωμάτιο, δωρεάν είσοδο στο Fitness Center του ξενοδοχείου. Παράλληλα, έχετε 10% έκπτωση σε όλες τις θεραπείες spa & στο μενού που θα απολαύσετε το βράδυ του Αγ.Βαλεντίνου, στο JuJu Bar & Restaurant.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 210-7207000.

Divani Apollon Palace & Thalasso

Αφήστε πίσω τον θόρυβο της πόλης και γιορτάστε τον έρωτά σας σε ένα ξενοδοχείο που αποτελεί την επιτομή της κομψότητας και του στυλ.

Ρομαντικό Δείπνο στο Εστιατόριο Mythos By Divani

Το εστιατόριο Mythos By Divani, με τη μαγευτική θέα στο Σαρωνικό, την Ημέρα του Αγ.Βαλεντίνου σας υποδέχεται στο κοσμοπολίτικο περιβάλλον του στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, με ένα γαστρονομικό μενού 7 πιάτων (65€/άτομο). Σας προσκαλούμε σε ένα ρομαντικό δείπνο και σας καλωσορίζουμε με Πικάντικα Ρολάκια Σούσι, ενώ για τη συνέχεια το μενού περιλαμβάνει Γαρίδες Sous-Vide με Πορτοκάλι & Περγαμόντο, Mous Ταραμά με Μελάνι Σουπιάς, Μαγιονέζα Tobiko, Αρμύρα & Πέρλες Λεμονιού. Στο κυρίως πιάτο θα γευτείτε Χοιρινό Iberico Ψητό, Φοντάν Γλυκοπατάτας με Κάρδαμο, Κρέμα Σελινόριζας με Αγριοράπανο και Ζωμό Καπνιστού Μπέικον με Σινάπι Μουστάρδας. Ο Σεφ έχοντας εμπνευστεί από την ημέρα, δημιουργεί μοναδικούς συνδυασμούς, από Σορμπέ Φρούτα του Πάθους με Μάνγκο, Μους σοκολάτας γάλακτος με φρέσκα Βατόμουρα, Ποτήρι Σαμπάνιας με Φραγκοστάφυλο & Σοκολατένιες Λιχουδιές.

“Heart to Heart” finger food με κέφι και μουσική στο A+D Bar

Εναλλακτικά, διασκεδάστε με ζωντανή μουσική στο A+D Bar συνοδεία εκλεκτών εδεσμάτων και κρασιού (55€/άτομο). Συνδυάστε στο μπαρ finger food, με cocktails, ποτό ή κρασί. Κλείστε γλυκά τη βραδιά, με Sweet Delights που περιλαμβάνουν Καρδιά Σοκολάτας, Τρουφάκια με σοκολάτα ruby & Lollipop λευκής σοκολάτας.

Ονειρική Διαμονή στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Απολαύστε ένα ρομαντικό βράδυ με θέα τη μαγευτική Αθηναϊκή Ριβιέρα, στο Divani Apollon Palace & Thalasso. Αφρώδης οίνος και σοκολατάκια θα αποτελέσουν το πιο γλυκό καλωσόρισμα στο δωμάτιο για μία ονειρική βραδιά (από 160€). Χαλαρώστε με μια αναλυτική συνεδρία υδρομασάζ στην πισίνα θαλασσοθεραπείας του βραβευμένου spa του ξενοδοχείου και ανανεωθείτε μαζί με το ταίρι σας. Εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα του late check out και παρατείνετε τη διαμονή σας απολαμβάνοντας ακόμα περισσότερες ρομαντικές στιγμές. Το πακέτο διαμονής παράλληλα περιλαμβάνει Πρωινό στο Δωμάτιο, Δωρεάν Στάθμευση και Χρήση του Fitness Center του Ξενοδοχείου και 10% έκπτωση στις θεραπείες Spa και στο μενού το βράδυ του Αγ.Βαλεντίνου στο εστιατόριο Mythos By Divani και ισχύει από 12 έως 17 Φεβρουαρίου.

Δώρα Λάμψης & Αναζωογόννησης

Έρωτας και αναζωογόνηση πάνε μαζί, τι καλύτερο λοιπόν από ένα δώρο που συνδυάζει και τα δύο! Προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ένα gift voucher για το βραβευμένο Divani Athens Spa & Thalasso Center! Μοναδικές θεραπείες προσώπου και σώματος, χαλαρωτικά μασάζ είναι κάποιες μόνο από τις υπηρεσίες που προσφέρει το πλήρως εξοπλισμένο spa του Divani Apollon Palace & Thalasso.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 210-8911100.