Η τέλεια τσάντα γυμναστηρίου από το Noxzema

1
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Το 2019 έχει μπει δυναμικά! Ένας έντονος χειμώνας που δεν μας αφήνει να χαλαρώσουμε ούτε στιγμή, απαιτεί από εμάς να είμαστε on top-of-our-game κάθε ημέρα, όλη ημέρα! Δουλειά, οικογένεια, φίλοι και όλες οι καθημερινές μας υποχρεώσεις γεμίζουν το 24ωρο μας περιορίζοντας το χρόνο που αφιερώνουμε για τον εαυτό μας. Όσο δύσκολο και να είναι το πρόγραμμά μας όμως, πάντα βρίσκουμε χρόνο για να φροντίσουμε το σώμα μας και να πάμε στο γυμναστήριο. Και μπορεί το workout μας από ημέρα σε ημέρα να είναι διαφορετικό, κάποιες συνήθειες όμως δεν αλλάζουν ποτέ. Όπως για παράδειγμα το αποσμητικό μας!

Κάντε λοιπόν λίγο χώρο στην τσάντα σας και, πέρα από τα κατάλληλα παπούτσια και ρούχα που θα χρειαστείτε, φροντίστε να έχετε μαζί τα παρακάτω.

Αποσμητικό Noxzema Dry Care

Τη μία μέρα TRX, την άλλη CrossFit, οι προπονήσεις που διαλέγεις να κάνεις μπορούν να χαρακτηριστούν το λιγότερο «έντονες». Η σειρά Dry Care είναι ο απαραίτητος σύμμαχος σου για κάθε σου προπόνηση όσο απαιτητική και αν είναι παρέχοντας αποτελεσματική προστασία. Σίγουρα όμως μετά από μια εντατική προπόνηση αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα χαλαρωτικό και απολαυστικό μπάνιο χρησιμοποιώντας το κατάλληλο περιποιητικό αφρόλουτρο.

Αφρόλουτρο Noxzema Neutral Protect

Το αφρόλουτρο Neutral Protect είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό και να προστατεύει ακόμα και την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα. Διατηρεί την επιδερμίδα απαλή και ελαστική, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην φροντίδα της, ειδικά μετά από μια εντατική προπόνηση. Έχει πλούσιο αφρό και το αναζωογονητικό του άρωμα προσφέρει μία μοναδική εμπειρία περιποίησης στο μπάνιο.

George Louvaris

Αποστολή του Noxzema είναι να χαρίζει στην επιδερμίδα κάθε άνδρα και γυναίκας τη φροντίδα που της αξίζει! Φρόντισε να έχεις πάντα στην τσάντα του γυμναστηρίου σου προϊόντα Noxzema και απογείωσε την εμπειρία των καθημερινών σου προπονήσεων με τον πιο μοναδικό τρόπο.