Γυαλιά ηλίου και οράσεως Carrera: Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019

1 ,
ΠΕΜΠΤΗ, 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Κλασσικά, άψογης κατασκευής και ευκολοφόρετα, τα γυαλιά ηλίου και οράσεως της τελευταίας συλλογής της Carrera, δίνουν μαθήματα στιλ, συνδυάζοντας τον σύγχρονο με τον κλασσικό σχεδιασμό. Αυτά τα ρετρό εμπνεύσεως unisex γυαλιά σε φόρμα πιλότου είναι κατασκευασμένα από Μέταλλο Μνήμης (Memory Metal), ένα υλικό εξαιρετικής ποιότητας. Εύκαμπτο, ανθεκτικό και ελαφρύ, αυτό το υλικό προσφέρει μέγιστη άνεση για καθημερινή χρήση.

,
Οι φόρμες που διακρίνονται για τις καθαρές τους γραμμές, τονίζονται με ένα μικρο-μοτίβο που έχει λαξευτεί αριστοτεχνικά στα πλαίσια των φακών, καθώς και με το λογότυπο «C» στο εσωτερικό του αριστερού ακροβραχιόνιου, λεπτομέρειες που καθιστούν αυτά τα διαχρονικά μοντέλα πιο πολυπόθητα από ποτέ.

Τα γυαλιά οράσεως CARRERA 189 διατίθενται σε χρυσό, σκούρο μαυρισμένο ασημί και ασημί.

Τα γυαλιά ηλίου CARRERA 186/S διατίθενται σε χρυσό με χρυσούς-μπρονζέ καθρεπτέ φακούς, ασημί με διπλή γέφυρα σε χρυσό και ασημί καθρεπτέ φακούς, σκούρο μαυρισμένο ασημί με γκρι φακούς και χρυσό και πράσινους καθρεπτέ φακούς.

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ CARRERA 195/S και ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ CARRERA 193: ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΘΡΩΣΗ «TANK»

,

Αυτή τη σεζόν, τα γυαλιά ηλίου σε στρογγυλές φόρμες ζουν μεγάλες δόξες και αυτά τα διαχρονικά και συνάμα σύγχρονα γυαλιά ηλίου και οράσεως, αποτελούν την αυθεντική έκφραση της τάσης από την Carrera. Mε στρογγυλεμένες φόρμες από υψηλής πυκνότητας ασετάτ τα μοντέλα διαθέτουν λεπτούς μεταλλικούς βραχίονες με ακροβραχιόνια από ασετάτ και διπλή γέφυρα στο μοντέλο των γυαλιών ηλίου.

Η εύκαμπτη άρθρωση ΤΑΝΚ, που αποτελεί σήμα κατατεθέν της μάρκας και είναι εμπνευσμένη από την δεξαμενή (tank) βενζίνης των ρετρό μηχανών cafe racer, ως φόρος τιμής στην κουλτούρα των αγώνων μοτοσυκλετών - ενισχύει την ευκολία και την άνεση αυτών των γυαλιών. Με τη διακριτική λεπτομέρεια του σήματος Flag στη γέφυρα, με την χαρακτηριστική κόκκινη πινελιά στην άρθρωση και το λογότυπο C στο εσωτερικό του αριστερού ακροβραχιόνιου, το μοντέλο αυτό θα σας συντροφεύει ακόμη και τις πιο ηλιόλουστες μέρες.

Τα γυαλιά ηλίου CARRERA 195/S διατίθενται σε σκούρα ταρταρούγα με χρυσούς-μπρονζέ καθρεπτέ φακούς, μαύρο ματ με πολλαπλές στρώσεις χρωμάτων Carrera όπως κόκκινο, μαύρο και λευκό συνδυασμένα με ντεγκραντέ φακούς, μαύρο ματ με πράσινους φακούς.

,

Τα γυαλιά οράσεως CARRERA 193 είναι διαθέσιμα με τους εξής συνδυασμούς: μπροστινό μέρος από ταρταρούγα με χρυσούς βραχίονες και κόκκινα ακροβραχιόνια, μαύρο με πολλαπλές στρώσεις χρωμάτων Carrera, όπως κόκκινο, μαύρο και λευκό συνδυασμένα με χρυσούς βραχίονες και ακροβραχιόνια ταρταρούγας και μαύρο ματ.

H συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group. Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα οπτικά καταστήματα.