Καθαρά Δευτέρα με φόντο την Αθηναϊκή Ριβιέρα στο εστιατόριο Mythos by Divani

1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Την Καθαρά Δευτέρα, καλωσορίζουμε την Άνοιξη, στο εστιατόριο Mythos by Divani, με θησαυρούς της θάλασας και νηστίσιμες νοστιμιές, σε ένα μαγικό περιβάλλον, δίπλα στη θάλασσα.

H προνομιακή τοποθεσία του εστιατορίου Mythos by Divani στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας το καθιστά την απόλυτη απόδραση για μια Σαρακοστιανή εμπειρία μόλις 20’ από το κέντρο της πόλης.

Δημοφιλές για την υψηλή ποιότητα και τη γαστρονομική του υπεροχή, το εστιατόριο Mythos by Divani προσφέρει στους επισκέπτες της Καθαράς Δευτέρας κορυφαίες Σαρακοστιανές προτάσεις με έναν πλούσιο μπουφέ που τα έχει όλα. Από θησαυρούς της θάλασσας και πρωτότυπες επιλογές σούσι μέχρι παραδοσιακές σαρακοστιανές λιχουδιές και απολαυστικά νηστίσιμα γλυκά, όλα θα έχουν την τιμητική τους ανήμερα της πατροπαράδοτης γιορτής.

Με ανάλαφρη διάθεση και ζωντανή μουσική που δεν θα μπορούσε να λείπει από τη γιορτινή αυτή μέρα, οι επισκέπτες του εστιατορίου θα βρεθούν με φίλους και οικείους σε ένα μοναδικό περιβάλλον με θέα τη θάλασσα, για να απολαύσουν τις εμπνευσμένες δημιουργίες του σεφ μας.

Buffet Menu: €55 / άτομο, -50% έκπτωση για παιδιά έως 12 ετών
Tηλ. κρατήσεων: +30 210 8911100
Διεύθυνση: Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη 166 71, Ελλάδα