Απόλαυση με φυσαλίδες και φυσικά αρώματα, χωρίς θερμίδες από το «Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ»

zagori-sparkling GeorgeLouvaris
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, με ηγετική παρουσία στην εγχώρια αγορά των εμφιαλωμένων νερών και έντονη εξαγωγική δραστηριότητα στη διεθνή αγορά, εμπλουτίζει την προϊοντική του γκάμα με τη νέα σειρά Ανθρακούχου Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΖΑΓΟΡΙ Sparkling. Οι τρεις νέες, μοναδικές 100% φυσικές επιλογές, ΖΑΓΟΡΙ Sparkling, ΖΑΓΟΡΙ Sparkling με φυσικό άρωμα Λεμόνι και ΖΑΓΟΡΙ Sparkling με φυσικό άρωμα Πράσινο Μήλο, υπόσχονται δροσιστική απόλαυση με φυσαλίδες, χωρίς θερμίδες.

Ακολουθώντας τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών και τη νέα τάση που τοποθετεί το ανθρακούχο νερό στις καθημερινές επιλογές τους, η νέα σειρά Ανθρακούχου Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΖΑΓΟΡΙ Sparkling αποτελείται από 100% φυσικά συστατικά, χωρίς ζάχαρη και τεχνητά γλυκαντικά, χωρίς συντηρητικά, χωρίς τεχνητά αρώματα και βελτιωτικά γεύσης και με πλήρη απουσία θερμίδων.

Τα προϊόντα της σειράς, ΖΑΓΟΡΙ Sparkling με φυσικό άρωμα Λεμόνι και ΖΑΓΟΡΙ Sparkling με φυσικό άρωμα Πράσινο Μήλο, έχουν κερδίσει ήδη μία ξεχωριστή θέση στις καθημερινές επιλογές των καταναλωτών και όχι τυχαία… Η σύστασή τους που συνδυάζει τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΖΑΓΟΡΙ με τη φρεσκάδα και το φυσικό άρωμα του λεμονιού και του πράσινου μήλου, τους χαρίζει μοναδικό άρωμα και αυθεντική γεύση.

Η νέα σειρά «Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ Sparkling» με την υψηλή ποιότητα των συστατικών της μας καλεί να κάνουμε τη δική μας υγιεινή επιλογή που θα αναζωογονήσει τον ουρανίσκο μας και τον οργανισμό μας, θα μας δροσίσει και θα χαρίσει μια sparkling νότα σε κάθε στιγμή της ημέρας μας με έντονο το άρωμα της φύσης.  

«Όταν το νερό συναντά το νερό»

Νερό, πηγή ζωής, το δεύτερο απαραίτητο συστατικό μετά το οξυγόνο.

Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ Sparkling με φυσικό άρωμα Λεμόνι και φυσικό άρωμα Πράσινο Μήλο, πηγή αναζωογόνησης και αποτοξίνωσης για τον οργανισμό.

Η σύστασή του συνδυάζει τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες του Φυσικού Μεταλλικού Νερού "ΖΑΓΟΡΙ", με τη μοναδική φρεσκάδα του φυσικού αρώματος λεμονιού και πράσινου μήλου. Το υπόγειας προέλευσης νερό, κυρίαρχο ζωντανό στοιχείο της φύσης της Πίνδου και της περιοχής των Ζαγοροχωρίων, που διακρίνεται για τη χαμηλή περιεκτικότητά του σε άλατα, την ύπαρξη του ωφέλιμου για τον οργανισμό ασβεστίου και την καταλληλότητά του για δίαιτα πτωχή σε νάτριο, συναντά το φυσικό άρωμα από τη φλούδα του λεμονιού και του πράσινου μήλου, προϊόντων της ελληνικής γης, για να ξυπνήσει μνήμες, να δημιουργήσει μια αίσθηση ευεξίας και να προσδώσει αναμεμειγμένο με το πλήθος των λεπτών φυσαλίδων, μια ευχάριστη αίσθηση ξεδιψάσματος και παιχνιδίσματος στον ουρανίσκο.

Το αρχαιοελληνικό λουτρό είναι ένα ταξίδι στον χρόνο, μία μοναδική βιωματική εμπειρία λουτροθεραπείας που λατρεύτηκε στην Αρχαία Ελλάδα, με χρήση θαυματουργών υλικών και πρώτων υλών που χρησιμοποιούνταν από τότε. Κυρίαρχα συστατικά το αιθέριο έλαιο του θυμαριού και του πεύκου και συνταγές που μετράνε εκατοντάδες χρόνια. Μία ολιστική θεραπεία για το σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά που προσφέρει αποτοξίνωση, αντιγήρανση, προστασία, μακροζωία, λάμψη και ομορφιά!

Όταν τα φυσικά αρώματα του ΖΑΓΟΡΙ Sparkling συναντούν το «τελετουργικό» των φημισμένων λουτρών των αρχαίων Ελλήνων, επιτυγχάνεται η απόλυτη αναζωογόνηση και αποτοξίνωση!