Το Smart Home της Legrand είναι … “έξυπνο” από κάθε πλευρά!

legrand-smart-home
ΤΕΤΑΡΤΗ, 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Τι αναζητούμε όλοι στο σπίτι μας; Χωρίς αμφιβολία, άνεση και ασφάλεια. Η Legrand, ως ο παγκόσμιος ειδικός στις ηλεκτρικές και ψηφιακές κτιριακές υποδομές, το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα και έτσι φροντίζει να μας προσφέρει τις πιο smart λύσεις για να ζούμε καλύτερα. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της αλλά και τις πρωτοποριακές καινοτομίες που διαθέτει, όπως την τεχνολογία Eliot, ταυτίζει το όνομα της με το Έξυπνο σπίτι και γίνεται συνώνυμη της νέας γενιάς Smart προϊόντων στην κατοικία. 

Η Legrand βρίσκεται σχεδόν σε κάθε σπίτι και μας βοηθάει να ελέγξουμε τα ρολά, το φωτισμό, την λειτουργία των  ηλεκτρικών μας συσκευών, τη θέρμανση, τη θυροτηλεόραση και πολλά άλλα, από όπου και αν βρισκόμαστε και μόνο με μια κίνηση!

Φαντάσου, τo πρωινό ξύπνημα να γίνεται πιο άνετο από ποτέ. Να ανοίγεις τα ρολά του σπιτιού, το φως της κουζίνας και του μπάνιου σου με το πάτημα ενός κουμπιού.

Τι πιο βολικό, να φεύγεις από τη δουλειά και μέσα από το Smartphone σου να μπορείς να ανάψεις το θερμοσίφωνα για να σε περιμένει ζεστό νερό όταν γυρίσεις σπίτι.

Και αν βιάζεσαι για το ραντεβού σου, με μία κίνηση θα μπορείς να κλείνεις τα πάντα: φώτα, ρολά, ηλεκτρικές συσκευές, θερμοσίφωνα χωρίς να χάσεις λεπτό από το χρόνο σου, θα φεύγεις ξέγνοιαστος αφού ανά πάσα στιγμή θα μπορείς να τα ελέγξεις και από το κινητό σου.

Τι και αν βρίσκεσαι στο εξοχικό σου θα μπορείς να έχεις πλήρη επίβλεψη του χώρου σου από απόσταση έχοντας ταυτόχρονα προσομοιώσει την παρουσία σου στην κύρια κατοικία, προγραμματίζοντας μέσα από το κινητό σου να ανοίξουν τα φώτα σου ώστε να φαίνεται ότι υπάρχει κινητικότητα.

Και αν έρθει η ώρα για διακοπές και λείπεις; Θα βλέπεις και θα απαντάς από το κινητό σου σε όποιον χτυπήσει το κουδούνι του σπιτιού σου μέσα από την smart θυροτηλεόραση Bticino (θυγατρική εταιρία του ομίλου Legrand).

Εμπιστεύσου λοιπόν τους ειδικούς, αξιοποίησε την δύναμη της τεχνολογίας και μετάτρεψε το σπίτι σου σε εκείνο το έξυπνο spot άνεσης και ασφάλειας που πάντα ονειρευόσουν.

Let’s stay connected! Επισκέψου το www.legrand.gr και μάθε τα πάντα για το Smart Home εδώ & εδώ και μην ξεχάσεις να περιηγηθείς στο YouTube Channel της Legrand.

Για την Legrand, Smart είναι να κάνει τη ζωή μας καλύτερη!