Το πιο ενημερωμένο αντηλιακό «οπλοστάσιο» για τις διακοπές

to-pio-enimeromeno-antiliako-oplostasio-gia-tis-diakopes
ΔΕΥΤΕΡΑ, 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Κρέμα προσώπου με βλαστοκύτταρα, γαλάκτωμα σώματος με κοκτέιλ βιταμινών και ενεργών συστατικών κι ένας ορός αντιγήρανσης σε σπρέι. Τίποτε άλλο.

Κάθε φορά που ετοιμάζετε βαλίτσες για μίνι εξορμήσεις ή μακράς διάρκειας διακοπές, τρία είναι τα βασικά αξεσουάρ ομορφιάς και προστασίας και αντιγήρανσης που δεν πρέπει να ξεχάσετε: αντηλιακή κρέμα προσώπου, αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος και ένα δροσιστικό αντιγηραντικό σπρέι.

Οι ειδικοί των εργαστηρίων Tzimas Cosmetics, μιας ελληνικής εταιρείας που από το 1957 έχει αφιερώσει το έργο της στην έρευνα και την παρασκευή προϊόντων περιποίησης δέρματος, ομορφιάς και ευεξίας, συμβουλεύουν: «Για να θωρακίσετε το δέρμα σας απέναντι στις βλαβερές συνέπειες του ήλιου με έναν πολύ πιο αποτελεσματικό τρόπο από προηγούμενες χρονιές, επιλέξτε την Αντηλιακή Κρέμα προσώπου με Bλαστοκύτταρα SPF50, η  οποία περιέχει μία καινοτόμο φόρμουλα εμπλουτισμένη με εκχύλισμα από φυτικά βλαστοκύτταρα και σύμπλεγμα ενζύμων θαλάσσιας προέλευσης για αντιοξειδωτική προστασία και αναγέννηση του δέρματος.
Η σύνθεση της συμπληρώνεται από φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες, καθώς και υαλουρονικό οξύ ειδικού τύπου για βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος. Έχει απαλή υφή, γρήγορη απορρόφηση και δεν αφήνει λευκή χροιά».
Για το σώμα, η πρόταση της Tzimas Cosmetics αφορά στο Αντηλιακό Γαλάκτωμα SPF50 σε μορφή σπρέι. Είναι και αυτό εμπλουτισμένο με φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες καθώς και βιταμίνη Ε, προβιταμίνη Β5 και α-βισαβολόλη για καταπράυνση και αντιοξειδωτική προστασία, ενώ δρα προληπτικά κατά της φωτογήρανσης του δέρματος. 
Για τις πολύ θερμές στιγμές στην παραλία ή στην πόλη, η Tzimas Cosmetics παρουσιάζει τις Σταγόνες Ομορφιάς, έναν ορό σε μορφή σπρέι με μια εξελιγμένη σύνθεση με συστατικά φυτικής προέλευσης, που εγγυάται γρήγορη, εις βάθος και μεγάλης διάρκειας ενυδάτωση, ενώ παράλληλα προστατεύει το δέρμα από τους ατμοσφαιρικούς ρύπους και δρα κατά της γήρανσης.   

THE BEAUTY TEAM