Το ΖΑΓΟΡΙ Sparkling λανσάρει 2 νέα φυσικά αρώματα και γίνεται … GO GREEN!

zagori-go-green-sparkling
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Το ανθρακούχο νερό ΖΑΓΟΡΙ Sparkling με φυσικά αρώματα, βραβευμένο για την καινοτομία και την ποιότητά του από τους Έλληνες καταναλωτές, που το ανέδειξαν «Προϊόν της Χρονιάς 2021» στην κατηγορία του, εμπλουτίζει τη γκάμα του με την προσθήκη 2 νέων κωδικών, το ΖΑΓΟΡΙ Sparkling με φυσικό άρωμα πορτοκάλι και το ΖΑΓΟΡΙ Sparkling με φυσικό άρωμα ροζ γκρέιπφρουτ.

Παράλληλα, όλη η σειρά ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ Sparkling γίνεται GO GREEN, και κυκλοφορεί σε φιάλες και shrink film στα 4-packs από 30% ανακυκλωμένο πλαστικό, ενώ όλα τα υλικά τους παραμένουν 100% ανακυκλώσιμα. Η στρατηγική αυτή κίνηση, ακολουθεί τη δέσμευση της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ για συνεχή μείωση νέου πλαστικού στο σύνολο των συσκευασιών της. Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει στους καταναλωτές επιλογές προϊόντων υψηλής ποιότητας που αποδίδουν ουδέτερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Οι 2 νέες επιλογές ΖΑΓΟΡΙ GO GREEN Sparkling ακολουθούν τη φιλοσοφία όλης της σειράς. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός των χαρακτηριστικών του φυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ με τη φρεσκάδα των φυσικών αρωμάτων του πορτοκαλιού και του ροζ γκρέιπφρουτ, χωρίς ζάχαρη, χωρίς τεχνητά γλυκαντικά, συντηρητικά, τεχνητά αρώματα και βελτιωτικά γεύσης και με πλήρη απουσία θερμίδων. Χαρακτηριστικά που κάνουν το ΖΑΓΟΡΙ GO GREEN Sparkling ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν κάτι φυσικό και αναζωογονητικό κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, πρωτοπορεί για άλλη μία φορά λανσάροντας το ΖΑΓΟΡΙ GO GREEN Sparkling το πρώτο ελληνικό ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό σε συσκευασίες από ανακυκλωμένο πλαστικό. Με αυτόν τον τρόπο, αποδεικνύει τη διαρκή εξέλιξή της, με γνώμονα την ποιότητα, την καινοτομία και τον σεβασμό στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.