Σήματα Μορς και άρωμα Ελλάδας στη νέα συλλεκτική συσκευασία του Ούζου Πλωμαρίου

ouzo-plomari
ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

Μια συλλεκτική φιάλη με έντονο το άρωμα της ελληνικής ναυτοσύνης δημιούργησε η ποτοποιία Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου.

Το Ούζο Πλωμαρίου παραμένοντας πιστό στην παράδοση «αγκαλιάζει» και φέτος την ναυτική ταυτότητα της χώρας μας δημιουργώντας μια ειδική συσκευασία, σε περιορισμένο αριθμό, αυτή τη φορά αφιερωμένη στον κώδικα Μορς, τη γλώσσα των ναυτικών.

Άρρηκτα συνδεδεμένο με τη ναυτική κουλτούρα της Ελλάδας το Ούζο Πλωμαρίου υιοθετώντας τα χρώματα και τη γλώσσα της θάλασσας αγκαλιάζει το ναυτικό πνεύμα αλλά και την αξία της ελληνικής ναυσιπλοΐας στον πολιτισμό της χώρας μας.

Έτσι λοιπόν οι συλλεκτικές, φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες κυκλοφορούν, εκτός από την Ελλάδα στη Βουλγαρία και στην Κύπρο

Πάνω στο μπουκάλι, που έχει τα χρώματα του καλοκαιριού με χειροποίητες πινελιές, είναι γραμμένη η λέξη Ouzo Plomari στη γλώσσα Μορς.

Η ξεχωριστή αυτή συσκευασία είναι φόρος τιμής σε μια γλώσσα που είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τις ναυτικές περιπέτειες στη θάλασσα. Με στιγμές επικοινωνίας που αποδείχτηκαν σωτήριες σε μια εποχή που όλα ήταν διαφορετικά. Τα σήματα Μορς έγραψαν κάποτε τη δική τους ιστορία με ηχητικά κύματα  και φωτεινές ενδείξεις στις ελληνικές θάλασσες και όχι μόνο. Σήμερα το Ούζο Πλωμαρίου “σου στέλνει σήματα Μορς” και σε προσκαλεί να το απολαύσεις για μια ακόμα φορά στην χώρα που ξεχωρίζει για τη ναυτική της ιστορία!

Βρείτε την σε επιλεγμένες κάβες και στα Duty Free Shops ανά την Ελλάδα.