8 βραβεία για την ελληνική εταιρεία CITRUS, στα Great Taste Awards 2023

citrus-bitter-almond
ΠΕΜΠΤΗ, 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της CITRUS απέσπασαν συνολικά 12 χρυσά αστέρια στο διεθνή διαγωνισμό γαστρονομίας.

Ακόμα μια χρονιά τα υψηλής ποιότητας προϊόντα CITRUS ξεχώρισαν στον παγκοσμίου φήμης διαγωνισμό Great Taste Awards. Οκτώ γευστικές επιλογές της ελληνικής εταιρείας απέσπασαν συνολικά 12 χρυσά αστέρια, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε 14.195 ετικέτες από όλο τον κόσμο.

Με πρωταγωνιστή το Χιώτικο μανταρίνι και με όχημα την αγάπη και τη φροντίδα για premium προϊόντα, που μεταφέρουν τα αρώματα και τις μνήμες του Κάμπου της Χίου, η CITRUS έδωσε δυναμικό «παρών» στο διεθνή διαγωνισμό γαστρονομίας. Οι κριτές δήλωσαν ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι από τα αρώματα, τις γεύσεις και τις υφές.

Πιο συγκεκριμένα, τα προϊόντα που διακρίθηκαν με ένα αστέρι είναι τα Αμυγδαλωτά με γεύση πικραμύγδαλο, το Άλειμμα με γεύση κεράσι (100% από φρούτα), η Πίτα με τον ξεχωριστό συνδυασμό του Χιώτικου Μανταρινιού με σουσάμι και το ιδιαίτερο Άλειμμα με γεύση ρόδι (100% από φρούτα).

Την ακόμα μεγαλύτερη διάκριση των δυο αστεριών έλαβαν: το Λουκούμι με Χιώτικο Μανταρίνι, το Λουκούμι με το μοναδική γεύση πορτοκάλι με κανέλα, όπως και το Γλυκό του κουταλιού φλούδα Χιώτικου Μανταρινιού και τα Αμυγδαλωτά με Χιώτικο Μανταρίνι.

«Η χαρά μας είναι μεγάλη για τη διάκριση αυτή. Tα προϊόντα μας, για ακόμα μια φορά, ξεχώρισαν ανάμεσα σε χιλιάδες αξιόλογες ετικέτες από ολόκληρο τον κόσμο στον διεθνώς αναγνωρισμένο διαγωνισμό Great Taste Awards. Για εμάς δεν είναι μόνο η αναγνώριση της υψηλής ποιότητας αλλά και η επιβράβευση για το μεράκι μας και η αναγνώριση του οράματός μας για την ανάδειξη της ελληνικής γεύσης, στην καλύτερη μορφή της» δήλωσε ο CEO της εταιρείας CITRUS, Στάμος Φαφαλιός.