Εύα Τσαντή: Η Ελληνίδα Χημικός MSc και δημιουργός της Aenaon ° εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διεθνές FCEM World Congress

eua-tsanti ANDROULIDAKIS MICHAIL
ΔΕΥΤΕΡΑ, 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Η δημιουργός του premium ελληνικού skincare brand Aenaon° ήταν προσκεκλημένη του θεσμού, όπου συμμετέχουν περισσότερες από 120 χώρες παγκοσμίως.

Μία Ελληνίδα εκπρόσωπος της γυναικείας επιχειρηματικότητας, προσκεκλημένη από τον εμβληματικό θεσμό  Femmes Chefs d’Entreprises Mondiales (FCEM) στο Παρίσι. Η Εύα Τσαντή, Χημικός MSc και δημιουργός του premium ελληνικού skincare brand Aenaon°, εκπροσώπησε την Ελλάδα στο FCEM World Congress με κεντρική θεματική Smart and inspiring: Women in business, ανάμεσα σε γυναίκες entrepreneurs από όλο τον κόσμο. Η πρόσκληση και η παρουσία της Εύας Τσαντή στο διεθνούς βεληνεκούς συνέδριο συνδυάστηκε με τις επιχειρηματικές κινήσεις για την παρουσία του brand στη Γαλλική αγορά.

Έχοντας συμπληρώσει περισσότερα από 70 χρόνια από την ίδρυσή του, ο θεσμός FCEM αποτελεί σήμερα ένα δίκτυο 5 εκατομμυρίων γυναικών επιχειρηματιών από 120 διαφορετικές χώρες σε πέντε ηπείρους, οι οποίες μοιράζονται ένα κοινό ενδιαφέρον: την επιχειρηματικότητα. Ως εκπρόσωπος της Ελλάδας, η Εύα Τσαντή είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει στο τριήμερο διεθνές συνέδριο, ως δημιουργός του premium ελληνικού skincare brand που ξεχωρίζει για το αποκλειστικό καινοτόμο σύστημα «Αdvanced Active Delivery System», που μεταφέρει τα δραστικά συστατικά εκλεκτικά και στοχευμένα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Μία τεχνολογία χάρη στην οποία οι καλλυντικές συνθέσεις της Aenaon° αποδίδουν εντυπωσιακά κλινικά αποτελέσματα απέναντι στους παράγοντες γήρανσης της επιδερμίδας.

Femmes Chefs d’Entreprises Mondiales
Η FCEM ιδρύθηκε στη Γαλλία το 1945, από την Yvonne Foinant, εξαπλώθηκε στην Ευρώπη και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε διάφορες χώρες στις πέντε ηπείρους. Η FCEM είναι ένας μη κερδοσκοπικός, μη κυβερνητικός, μη πολιτικός και μη θρησκευτικός οργανισμός, οι δραστηριότητες του οποίου σε εθνικό και διεθνές επίπεδο αποσκοπούν στην προώθηση της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας των γυναικών και στην ενίσχυση εθνικών ενώσεων γυναικών επιχειρηματιών. Σήμερα, Πρόεδρος της FCEM διατελεί η Marie Christine Oghly.

Aenaon° σημαίνει «διαχρονικό».
www.aenaon.com