Η Vichy και το ελληνικό brand Nidodileda συνεχίζουν τη συνεργασία τους και για το Καλοκαίρι 2024

vichy-nidodileda
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Η Vichy συνεργάζεται για άλλη μια χρονιά με το ελληνικό fashion brand Nidodileda και μαζί υποδέχονται το καλοκαίρι του 2024 με ένα μοναδικό summer pouch και την αντηλιακή σειρά Capital Soleil.

Η αντηλιακή σειρά Capital Soleil UV-Daily της Vichy περιέχει μοναδικά εμπλουτισμένη σύνθεση με δερματολογικά συστατικά, για προηγμένη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και εξαιρετικά λεπτόρρευστη υφή ανθεκτική στο νερό, προσφέροντας αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας. Η συνεργασία με τη Nidodileda αναδεικνύει τη συνδυαστική δύναμη των δύο brands, προσφέροντας τα μοναδικά προϊόντα Vichy , ‘’ντυμένα’’ με την ιδιοσυγκρασιακή vintage feel αισθητική της Nidodileda, για την προστασία του δέρματος μας αυτό το καλοκαίρι.

Το γέμισμα της Σελήνης σηματοδοτεί την φάση ολοκλήρωσης του brand Nidodileda, αποκαλύπτοντας στο φως τη νέα SS24 συλλογή FULL MOON που αποτελεί και την πηγή έμπνευσης του μοτίβου του summer pouch.

Στην καλοκαιρινή συλλογή FULL MOON, η Σελήνη της Nidodileda, μας ταξιδεύει στις φάσεις του γεμίσματος και εκφράζει με συνειδητότητα ένα νέο κεφάλαιο, αυτό της ολοκλήρωσης. Η έμπνευση φτάνει από τον ουρανό, τη θάλασσα και τις αντανακλάσεις του ηλιοβασιλέματος στον ορίζοντα, δημιουργώντας την αίσθηση μιας αέναης λάμψης που ολοκληρώνει την καλοκαιρινή αίσθηση. Αέρινα υφάσματα, αναγεννησιακές μορφές, διαφάνειες που θυμίζουν νερό και κεντημένα λαμπερά υλικά δίνουν την ατμόσφαιρα ενός αξέχαστου καλοκαιριού με κοινή θέα την Πανσέληνο.

«Η φάση του δικού μας φεγγαριού, αυτού που προβάλλει στον καλοκαιρινό ορίζοντα, ολοκληρώνεται με το γέμισμα της Πανσελήνου. Με αυτό το φως ολοκληρώνεται η καλοκαιρινή συλλογή FULL MOON, ξετυλίγοντας την δική μας φετινή ιστορία μέσα από τις δημιουργίες μας, που διηγούνται τη συνειδητή ολοκλήρωση. Αυτή η ιστορία φωτίζει και την συνεργασία μας με την Vichy για δεύτερη χρονιά, για την δεύτερη ολοκληρωμένη φάση μας.» - Η ιδρυτής και Creative Director του fashion brand Nidodileda, Τόνια Μητρούδη

Μην ξεχνάτε να προστατεύετε το δέρμα σας από τον ήλιο και να απολαμβάνετε κάθε στιγμή του καλοκαιριού με ασφάλεια και στυλ. Ανακαλύψτε το summer pouch στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής και απολαύστε ένα λαμπερό καλοκαίρι με την προστασία της Vichy.