Ρετσίνα «Μάλαμα» - Η Νέα Εποχή στην Ρετσίνα με την υπογραφή της Οινοποιίας Μαλαματίνα

retsina-malama
ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Με το μήνυμα «Όπου Ρετσίνα και Μάλαμα», η Οινοποιία Μαλαματίνα, ο πρωτοπόρος στη ρετσίνα εδώ και 129 χρόνια, επαναπροσδιορίζει την κατηγορία της ρετσίνας λανσάροντας ένα νέο προϊόν, την Ρετσίνα «Μάλαμα», μια εκλεπτυσμένη και μοντέρνα εκδοχή του ιστορικού κρασιού.

Η νέα πρόταση της Οινοποιίας με ξεχωριστή εμφάνιση σε μια μοναδική premium, κωνική φιάλη υπόσχεται να κερδίσει οινόφιλους και επαγγελματίες και να πρωταγωνιστήσει στις παρέες, τις γεύσεις, αλλά και στις φωτογραφίες τους, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Μία ρετσίνα εκλεπτυσμένη για τους απαιτητικούς, μοντέρνα για το νεανικό κοινό και ευκολόπιoτη για όλους, με φινετσάτη επίγευση και μακρά διάρκεια, ικανοποιεί τις σύγχρονες γευστικές απαιτήσεις και μας προσκαλεί να την απολαύσουμε.

Η ρετσίνα «Μάλαμα» παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σταφύλια της ποικιλίας Ροδίτη από επιλεγμένους αμπελώνες, με αποτέλεσμα το απαλό λεμονί χρώμα της και τα εκλεπτυσμένα αρώματά της να σε ταξιδεύουν στον κόσμο του καλού κρασιού. Με μία πρώτη ανάσα αντιλαμβάνεσαι τις νότες ευκάλυπτου, μέντας και ελαφριάς ρητίνης πεύκου. Με σπιρτάδα φτάνει στο στόμα και έπειτα με λεπτεπίλεπτες κινήσεις αφήνει τις λεμονάτες και βοτανικές της γεύσεις.

Με σύγχρονες τεχνικές οινοποίησης που βασίζονται σε διεθνή πρότυπα, υψηλή τεχνογνωσία και ομαδική δουλειά, η Οινοποιία Μαλαματίνα αδιαμφισβήτητα διαμορφώνει νέες τάσεις στη ρετσίνα και προχωράει με αφοσίωση στο μέλλον.

Η νέα Ρετσίνα «Μάλαμα» θα είναι διαθέσιμη σύντομα σε επιλεγμένους χώρους λιανικής και εστίασης, αλλά και στο εξωτερικό. Αναζητήστε την.