Το όπλο κατά της ακμής έρχεται από τη σειρά Effaclar της La Roche Posay

effaclar-duo-la-roche-posay
ΤΡΙΤΗ, 04 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

H Effaclar Duo (+) και το Effaclar serum μπορούν να διορθώσουν τις σοβαρές ατέλειες και σημάδια που προκύπτουν από την ακμή.

Η Effaclar DUO(+) βελτιώνει κατά 24% την ποιότητα ζωής των ασθενών με ακμή σε 2 μήνες², σύμφωνα με δοκιμή που έγινε σε 13 χιλιάδες ασθενείς, με αποτελεσματικότητα από τις πρώτες 12 ώρες.

➔ Όλη η αποτελεσματικότητα του αγαπημένου EFFACLAR DUO (+), με επιπλέον το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μοναδικό Aqua Posae Filiformis για την εξισορρόπηση του μικροβιώματος, την ενίσχυση της  φυσικής ανοσίας, και τη ρύθμιση της φλεγμονής.

➔ Καινοτομία για την αντιμετώπιση της ακμής: "Στόχος της θεραπείας βάσει μικροβιώματος είναι η εξασφάλιση  ενός φυσιολογικού μικροβιώματος, μέσω της προστασίας ή αποκατάστασης της ισορροπίας των μικροβίων και  της αντικατάστασης ή ενίσχυσης της λειτουργίας του ξενιστή”

Δρ. Brigitte Dréno, Δερματολόγος, Τμήμα Δερματολογίας, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Νάντης, Γαλλία.

➔ Με την αγαπημένη ανάλαφρη υφή του EFFACLAR DUO (+) που εξασφαλίζει ματ αποτέλεσμα και ενυδάτωση όλη την ημέρα.

➔ Ορατά αποτελέσματα σε όλους τους φωτότυπους.

➔ Ενάντια στις υποτροπές για 3 μήνες.

ΥΦΗ

Ενυδατική τζελ-κρέμα για ματ αποτέλεσμα. Μη λιπαρό φινίρισμα.

Εξαιρετική βάση για μακιγιάζ. Υφή τζελ-κρέμας που ευνοεί τη συμμόρφωση με τη θεραπεία, όπως αξιολογήθηκε από τους χρήστες του προϊόντος*:

  • 100% μη κολλώδης αίσθηση
  • 100% ευχάριστη υφή
  • 92% γρήγορη διείσδυση

*Συλλογή μελετών που διενεργήθηκαν από τη La Roche Posay. Με Ιαματικό Νερό La Roche Posay.

ΤΟ EFFACLAR SERUM ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΤΑΣΗ ΑΚΜΗΣ
Το Effaclar Ultra Concentrated Serum της La Roche-Posay, #1 µάρκας περιποίησης που συνιστούν οι δερµατολόγοι παγκοσμίως1 ,αποτελεί τον πρώτο ορό για το δέρµα µε τάση ακµής, ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένος για ενήλικες, προσφέροντας απολεπιστικά οξέα και καταπραϋντικά συστατικά και εξασφαλίζοντας αποδεδειγμένη άμεση αποτελεσματικότητα, µε ορατή βελτίωση του δέρµατος από την 1η ημέρα.

Με το 40% των γυναικών ηλικίας 20-40 ετών να  πάσχουν από ακµή³, η δερματική αυτή πάθηση συνεχίζει να αποτελεί πρόβλημα και µετά το πέρας της εφηβείας, µε σημαντικό ψυχολογικό αντίκτυπο στην αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση του ατόμου. Σε σύγκριση µε τους εφήβους, οι γυναίκες µε δέρμα µε τάση ακμής έχουν διαφορετικές προσδοκίες ως προς την υφή των προϊόντων που χρησιμοποιούν. Εκτός από τους ερεθισμούς και τα µαύρα στίγματα, σημασία για εκείνες έχουν και τα σημάδια ακμής.

Το Effaclar Ultra Concentrated Serum επηρεάζει ορατά την όψη του δέρµατος, µε το 83% των καταναλωτών που έλαβαν µέρος σε κλινική μελέτη να δηλώνουν ότι το δέρµα τους φαινόταν πιο λείο και η υφή του βελτιώθηκε από το πρώτο κιόλας πρωί.2 Εξίσου εντυπωσιακά είναι τα πανίσχυρα αποτελέσµατα του ορού και µετά από 4 εβδοµάδες χρήσης στους ερεθισμούς (-45%), στα  µαύρα στίγµατα (-20%) και στα σημάδια (-49%). Ακόµα και µετά τη διακοπή της χρήσης, ο νέος ορός Effaclar κατέδειξε αποτελεσματική δράση ενάντια στην επανεµφάνιση των δερµατικών ατελειών.4

Επιπλέον, ο ορός παρουσίασε υποσχόµενα αποτελέσµατα ενάντια στα σηµάδια γήρανσης, µε το 92% των γυναικών στην καταναλωτική δοκιμή να αναφέρουν ότι µείωσε τις λεπτές γραµµές. Αυτό οφείλεται στον εµπλουτισµό της σύνθεσης µε γλυκολικό οξύ –ενός αναγνωρισμένου συστατικού στην αντιγηραντική περιποίηση.4

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΕΡΓΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Το Effaclar Ultra Concentrated Serum εμπεριέχει έναν συνδυασμό απολεπιστικών και καταπραϋντικών ενεργών συστατικών σε υψηλές συγκεντρώσεις, για µέγιστη αποτελεσματικότητα στο δέρμα µε τάση ακµής ενηλίκων:

•LHA (0,45%)

•Σαλικυλικό οξύ (1,5%)

•Γλυκολικό οξύ (3,5%)

•Νιασιναµίδη (2%)

•Ιαµατικό νερό La Roche-Posay (2%)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ LA ROCHE-POSAY
Αποστολή της La Roche-Posay, της μάρκας που συνιστούν 90.000 δερµατολόγοι σε ολόκληρο τον κόσμο⁶, είναι να αλλάξει τη ζωή του ευαίσθητου δέρµατος. Η La Roche-Posay, που δημιουργήθηκε από έναν φαρμακοποιό το 1975, έχει παρουσία σήμερα σε περισσότερες από 60 χώρες. Προσφέρει µια μοναδική γκάμα προϊόντων για την καθημερινή φροντίδα κάθε τύπου δέρµατος, και ενθαρρύνει τις καλές πρακτικές περιποίησης, ανάλογα µε τις εκάστοτε ανάγκες κάθε ατόμου. Η La Roche-Posay δημιουργεί συνθέσεις εμπλουτισμένες µε το αποκλειστικό νερό της, πλούσιο σε Σελήνιο, το οποίο χρησιμοποιείται επίσης στο Ιαματικό Κέντρο –το πρώτο Κέντρο Δερματολογίας στην Ευρώπη– για τις αντιοξειδωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητές του. Οι συνθέσεις των προϊόντων αναπτύσσονται βάσει αυστηρών προδιαγραφών, περιέχοντας τον ελάχιστο δυνατό αριθμό συστατικών στις βέλτιστες συγκεντρώσεις. Επιπλέον, τα προϊόντα της La Roche-Posay υπόκεινται σε αυστηρές κλινικές δοκιμές, ώστε να επιβεβαιωθεί η αποτελεσµατικότητα και η ασφάλειά τους ακόμα και για το ευαίσθητο δέρµα.