«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 2017»

Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ θα πραγματοποιηθεί το «ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 2017» στις 20 & 21 Μαρτίου 2017 από  09:00 το πρωί έως 09:00 το βράδυ.

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Α.μεΑ. «Το Εργαστήρι» μας προσκαλεί όλους στη μεγάλη ανοιξιάτικη γιορτή «ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 2017» τη Δευτέρα 20 Μαρτίου & Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Αυτές τις δύο ημέρες,  οι πολυάριθμοι φίλοι των άξιων «παιδιών» μας που απασχολούνται και δημιουργούν στο Κέντρο «Το Εργαστήρι-Λίλιαν Βουδούρη», θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να αποκτήσουν χειροποίητες δημιουργίες των νέων μας. Επίσης, μπορούν να επιλέξουν και να προμηθευτούν κάθε είδους προϊόντα  σε πολύ χαμηλές τιμές από την μεγάλη γκάμα προϊόντων. που προσφέρουν πολλές εταιρίες, καταστήματα και ιδιώτες. για να ενισχύσουν τη μεγάλη προσπάθεια των γονιών. 

Στο «ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» μοιραζόμαστε γνώσεις και εμπειρίες και προβάλλουμε το έργο που επιτελείται στο Εργαστήρι προς όφελος 100 νέων ανθρώπων με νοητική αναπηρία.

Σας περιμένουμε όλους στο ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ για να υποστηρίξουμε μαζί τους δικούς μας διαφορετικούς ανθρώπους, που διαθέτουν τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης, ευαισθησίας και αισιοδοξίας

Ελάτε να ενισχύσουμε, όλοι μαζί την προσπάθεια και τα όνειρα των ξεχωριστών και αγαπημένων μας ανθρώπων.

Ελάτε να αποδείξουμε περίτρανα ότι η ανθρωπιά και η αγάπη παραμένουν ανυπέρβλητες αξίες της κοινωνίας μας !

Πληροφορίες:    Εργαστήρι τηλ. 210 2484541 -2 

Ώρες επικοινωνίας : 8:00 – 16:00

διαβάστε επίσης
  • ΟΛΑ