ΣΙΝΕΜΑ

Ψάχνετε ποιες ταινίες παίζονται στο σινεμά; Σας ενδιαφέρουν τα τελευταία κινηματογραφικά νέα; Θα τα βρείτε όλα εδώ!
Μάθετε όλα τα νέα γύρω από το σινεμά και τις καινούργιες ταινίες που κυκλοφορούν. Διαβάστε περιλήψεις ταινιών, συνεντεύξεις καλλιτεχνών & αφιερώματα σε ελληνικό και ξένο κινηματογράφο. Ανακαλύψτε την ταινία της επιλογής σας διαβάζοντας την υπόθεση & βλέποντας τα trailer και βρείτε όλους τους κινηματογράφους & τις ώρες που προβάλλεται. Όλα τα νέα του σινεμά είναι στο click@Life!

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

THE PLACE BEYOND THE PINESΑστυνομικήΈγχρωμηΔιάρκεια: 140'
Παραγωγή: Αμερικανική Σκηνοθεσία: Ντέρεκ Σιανφράνς
Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Γκόσλινγκ, Ευα Μέντες, Μπράντλεϊ Κούπερ, Ρέι Λιότα, Ρόουζ Μπάιρν, Ντέιν Ντε Χάαν, Εμορι Κόεν, Μπεν Μέντελσον
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ2012IMDb Επίσημο Site
  • sto-telos-toy-dromoy
  • sto-telos-toy-dromoy
περίληψη

Ο Ντέρεκ Σιανφράνς μετά το «Blue Valentine» συνεργάζεται για ακόμα μια φορά με τον Ράιαν Γκόσλινγκ, σε μία ταινία που καθορίζεται από τις ανάγκες, τις αντοχές και τα όρια του κάθε ανθρώπου, το ένστικτο της επιβίωσής του και τις υπερβάσεις που μπορεί να κάνει ο καθένας μας για το προσωπικό του συμφέρον αλλά και της οικογένειάς του.

υπόθεση

Ο Λουκ είναι ένας μοτοσικλετιστής κασκαντέρ, που περιοδεύει με ένα θίασο από πόλη σε πόλη, κάνοντας το λεγόμενο «γύρο του θανάτου». Στο πέρασμα του από το Σενέκταντυ, στα βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης, θα θελήσει να ξαναβρεί μια χαμένη του αγάπη, τη Ρομίνα. Εκεί θα ανακαλύψει ότι όσο έλειπε, απέκτησε ένα γιο. Αποφασίζει να εγκαταλείψει τη ζωή στους δρόμους, και να βρει μια νέα δουλειά για να συντηρήσει την οικογένεια του. Ο νέος του εργοδότης τον εμπλέκει σε μια σειρά τραπεζικών ληστειών, κάτι που θα τον τοποθετήσει έτσι, υπό τη στενή επίβλεψη ενός φιλόδοξου αστυνομικού. Η αντιπαράθεση των δύο αντρών θα αντηχήσει και στις επόμενες γενιές. Οι γιοι τους, θα βρεθούν αντιμέτωποι με την μοιραία κοινή κληρονομιά τους.

Trailer

Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της ταινίας στο youtube στη διεύθυνση:

https://www.youtube.com/watch?v=zhb2F5df4Vg
Σχετικά άρθρα
Κριτική ταινίας:«Στο τέλος του δρόμου»
  • ΟΛΑ
  • ΣΙΝΕΜΑ