ΣΙΝΕΜΑ

Ψάχνετε ποιες ταινίες παίζονται στο σινεμά; Σας ενδιαφέρουν τα τελευταία κινηματογραφικά νέα; Θα τα βρείτε όλα εδώ!
Μάθετε όλα τα νέα γύρω από το σινεμά και τις καινούργιες ταινίες που κυκλοφορούν. Διαβάστε περιλήψεις ταινιών, συνεντεύξεις καλλιτεχνών & αφιερώματα σε ελληνικό και ξένο κινηματογράφο. Ανακαλύψτε την ταινία της επιλογής σας διαβάζοντας την υπόθεση & βλέποντας τα trailer και βρείτε όλους τους κινηματογράφους & τις ώρες που προβάλλεται. Όλα τα νέα του σινεμά είναι στο click@Life!

NON-STOP

NON-STOPΠεριπέτειαΈγχρωμηΔιάρκεια: 106'
Παραγωγή: ΗΠΑ - Γαλλία Σκηνοθεσία: Ζομ Κολέ Σερά
Πρωταγωνιστούν: Λίαμ Νίσον, Τζούλιαν Μουρ, Μισέλ Ντόκερι, Λούπιτα Νιόνγκο
ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ2014IMDb Επίσημο Site
  • non-stop
  • non-stop
  • non-stop
  • non-stop
περίληψη

Ο σκηνοθέτης Ζομ Κολέ Σερά, ο Λίαμ Νίσον κι ο παραγωγός Τζόελ Σίλβερ, συνεργάζονται ξανά σε άλλη μια περιπέτεια, μετά την επιτυχία του «Ο Αγνωστος».

υπόθεση

Ο Μαρκ βρίσκεται στα 40,000 πόδια από το έδαφος, στην υπερατλαντική πτήση από Νέα Υόρκη προς Λονδίνο. Κατά τη διάρκεια, λαμβάνει κρυπτογραφημένα μηνύματα, που απαιτούν να μεταφέρει η αεροπορική εταιρία 150 εκατομμύρια δολλάρια σε ένα λογαριασμό. Μέχρι να γίνει η μεταφορά, ένας επιβάτης θα πεθαίνει κάθε 20 λεπτά. Καθώς παλεύει με τους προσωπικούς του δαίμονες, δεν του έχει μείνει άλλος ηρωισμός για την αποστολή που του ανατέθηκε. Ωστόσο, μια κοινή αρχικά πτήση, απειλεί τον κόσμο του Μαρκ, καθώς μετατρέπεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Trailer

Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της ταινίας στο youtube στη διεύθυνση:

https://www.youtube.com/watch?v=jiHDJ19A3dk
Σχετικά άρθρα
Οι εξωφρενικοί (και ζηλευτοί) μισθοί του Hollywood
Non stop περιπέτεια στα 40.000 πόδια
  • ΟΛΑ
  • ΣΙΝΕΜΑ