ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

CARO DIARIO Κωμωδία Έγχρωμη Διάρκεια: 101'
Παραγωγή: Γαλλία - Ιταλία Σκηνοθεσία: Νάνι Μορέτι
Πρωταγωνιστούν: Νάνι Μορέτι, Τζιοβάνα Μπότσολο, Τζένιφερ Μπιλς, Μάρκο Παολίνι
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
04/07/2019

περίληψη

Mια αποκαλυπτική, νοσταλγική, αστεία, τραγική και βαθιά ανθρώπινη βόλτα πάνω σε μια βέσπα.H ταινία του Νάνι Μορέτι, η οποία κέρδισε το βραβείο σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ Καννων του 1993.

υπόθεση

Κεφάλαιο 1: Στη Βέσπα Ο Moretti  εξοργισμένος από το κεντρικό μήνυμα μιας ταινίας που βλέπει στον κινημαγράφο για τη γενιά του, παίρνει τη βέσπα και τριγυρνά στη σχεδόν έρημη καλοκαιρινή Ρώμη.
Κεφάλαιο 2: Νησιά Αναζητώντας την ηρεμία για να γράψει το σενάριο της επόμενης ταινίας του, ο Moretti επισκέπτεται το συνεργάτη του Τζεράρντο, έναν καθηγητή φιλοσοφίας που έχει από καιρό μετακομίσει στο Λίπαρι, την πρωτεύουσα των απομονωμένων Αιολίδων Νήσων. Σε αντίθεση όμως με όσα προσδοκούσε, συναντά ένα Λίπαρι στους ρυθμούς της τουριστικής ανάπτυξης, πολύβουο και γεμάτο αυτοκίνητα.
Κεφάλαιο 3: Γιατροί Η ιστορία, στο ξεκίνημα της οποίας ο Moretti διευκρινίζει ότι είναι απολύτως αληθινή, ξεκινά με τον σκηνοθέτη να προσπαθεί να ανακαλύψει από τι πάσχει μέσα από μια περιπέτεια με επισκέψεις σε γιατρούς δοσμένη με χιούμορ και τρυφερότητα.

Trailer

Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της ταινίας στο youtube στη διεύθυνση:

https://www.youtube.com/watch?v=J3GZbNy6dls