Κερδίστε προσκλήσεις για το «Πεθαίνω για μένα» στο En Lefko Film Festival

death-by-deathstill
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Εξασφαλίσαμε τρεις διπλές προσκλήσεις για εσάς. Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μέσω Facebook και μπείτε στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 2 Μαΐου.

«Η ζωή βλάπτει σοβαρά την υγεία»: αυτό θα μπορούσε να είναι το μότο της ζωής του Μισέλ. Αποτυχημένος ως ηθοποιός, ανασφαλής ως εραστής και λίγο πιο υποχόνδριος από την αφόρητα δύστροπη μητέρα του, ο ήρωάς μας σκέφτεται τον θάνατο συχνά, σχεδόν με κάθε δυνατή ευκαιρία.

Και οι σκέψεις του γίνονται μια υπέροχα στιλιζαρισμένη, ξεκαρδιστική και ήδη πολυβραβευμένη μαύρη κωμωδία από τον πρωτοεμφανιζόμενο Ξαβιέ Σερόν. Ένας Βέλγος Γούντι Άλεν που δε ντρέπεται να γελάσει με τα χάλια του και να μοιραστεί μαζί μας τους σκελετούς της ντουλάπας του.

Το clickatlife.gr σε συνεργασία με το En Lefko Film Festival σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε την ταινία. Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μέσω Facebook και κερδίστε τρεις διπλές προσκλήσεις που εξασφαλίσαμε για εσάς, για την προβολή της ταινίας την Τρίτη 2 Μαΐου και ώρα έναρξης 17:15 στον κινηματογράφο Δαναό (Λ. Κηφισίας 109).