Ετοιμάζει κωμική τηλεοπτική σειρά ο Jesse Eisenberg

Jesse-eisenberg Luke MacGregor
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Η σειρά θα εστιάζει σε πατέρα και γιο που μένουν άνεργοι και ψάχνουν μαζί για δουλειά.

Πέραν της υποκριτικής, ο Jesse Eisenberg έχει ασχοληθεί αρκετά με τη συγγραφή σεναρίων και τη σκηνοθεσία και σκοπεύει να μας δώσει ένα δείγμα της δουλειάς του στην μικρή οθόνη. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Deadline, ο Eisenberg έχει έρθει σε συμφωνία με την Bad Robot Productions του J.J. Abrams για την παραγωγή μιας κωμικής τηλεοπτικής σειράς με τίτλο «The Market».

Η σειρά θα εστιάζει σε έναν πρόσφατο χήρο, τον Harold Katzman, ο οποίος αποφασίζει να μετακομίσει στο σπίτι του ενήλικα γιού του Stan (τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Eisenberg). Όμως η τύχη και η κακή οικονομική κατάσταση της Αμερικής τα φέρνουν έτσι ώστε και οι δύο να μείνουν άνεργοι και να ψάχνουν μαζί δουλειά. Η Bad Robot θα συνεργαστεί με την Warner Bros. TV για την παραγωγή της σειράς, η οποία θα προβληθεί σε διάφορα τηλεοπτικά κανάλια.

O Jesse Eisenberg έπαιξε τον Lex Luthor στο «Batman v Superman: Η αυγή της δικαιοσύνης».

Παράλληλα με το «The Market», ο Eisenberg εργάζεται πάνω σε μια άλλη τηλεοπτική σειρά, με τίτλο «Bream Gives Me Hiccups», η οποία είναι βασισμένη σε μια συλλογή δοκιμίων του ίδιου του ηθοποιού. Η επόμενή του εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη θα είναι ως Lex Luthor στο «Justice League» που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.