Φουντώνει η διαμάχη του Johnny Depp με τους πρώην μάνατζερ του

Johnny-depp
ΤΕΤΑΡΤΗ, 03 ΜΑΙΟΥ 2017

Ισχυρίζονται ότι ο ηθοποιός δεν μπαίνει στον κόπο να μάθει τα λόγια των ρόλων του πια.

Η δικαστική διαμάχη μεταξύ του Johnny Depp και των πρώην μάνατζερ του θυμίζει ολοένα και περισσότερο ένα άσχημο διαζύγιο. Στην εξέλιξη των δικαστικών διαδικασιών βγήκαν στη φόρα μεγάλα έξοδα του ηθοποιού στη δημοσιότητα, όπως εκείνα που προκύπτουν από το πάθος του για το κρασί αλλά και για τη θεαματική κηδεία που οργάνωσε για τον φίλο του Hunter S. Thompson.

Στο πλαίσιο των ισχυρισμών της The Management Group, της εταιρείας που διαχειριζόταν την περιουσία του ηθοποιού, έγινε γνωστό ότι ο ηθοποιός δεν έμπαινε στον κόπο να μάθει το λόγια των ρόλων του. Σύμφωνα με  τα λεγόμενα της εταιρείας, ο Depp φόραγε ακουστικό στα γυρίσματα και είχε προσλάβει έναν τεχνικό ήχου να του υπαγορεύει τα λόγια μέσω ασυρμάτου.

Εφόσον αληθεύει κάτι τέτοιο, δεν θα είναι η πρώτη ανάλογη περίπτωση στο Χόλυγουντ. Ο Marlon Brando, για παράδειγμα, είχε γίνει ιδιαίτερα γνωστός για την άρνησή του να μάθει τα λόγια του, με τον ίδιο να απαντά στους επικριτές του ότι έτσι οι αντιδράσεις και η ερμηνεία του στα γυρίσματα είναι πιο φυσικές.