Diane Keaton, Jane Fonda και Candice Bergen σκανδαλίζονται από τo «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι»

diane-keaton-Jane-fonda-kai-candice-bergen
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 05 ΜΑΙΟΥ 2017

Η ανάγνωση του δημοφιλούς βιβλίου της E.L. θα αλλάξει για πάντα τις ζωές τους.

Η Diane Keaton, η Jane Fonda και η Candice Bergen θα πρωταγωνιστήσουν στην κωμωδία «Book Club» την οποία θα σκηνοθετήσει ο παραγωγός της περιπέτειας «Ταξίδι στην Αλαμπάμα», Bill Holderman. Όπως αναφέρει το Deadline, η ταινία θα έχει θέμα μια λέσχη βιβλίου όπου μια παρέα ηλικιωμένων κυριών διαβάζουν τις «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας, η ανάγνωση του σκανδαλιστικού βιβλίου της E.L. James αλλάζει για πάντα τις ζωές των τριών γυναικών. Αν και «δεν είναι το είδος βιβλίου που συνήθως διαβάζουν», σύντομα θα συνειδητοποιήσουν πως «η έμπνευση μπορεί να έρθει από τα πιο απίθανα μέρη». Όπως γίνεται αντιληπτό, η ταινία θα έχει τις τρεις χαρισματικές ηθοποιούς να διαβάζουν το βιβλίο και να προσπαθούν να αναπαραστήσουν τις πικάντικες σκηνές του.

Η επόμενη ταινία της Keaton θα είναι η ρομαντική κωμωδία «Hampstead», ενώ συμπρωταγωνιστεί με την Bette Midler και την Goldie Hawn στην κωμωδία «Divanation» της Netflix. H Fonda πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του «Our Souls At Night» με τον Robert Redford για τη Netflix και ετοιμάζεται για τον τέταρτο κύκλο της σειράς «Grace and Frankie». Η Bergen από την πλευρά της εμφανίστηκε στην κωμωδία «The Meyerowitz Stories» της Netflix και συμπρωταγωνιστεί με την Reese Witherspoon και τον Michael Sheen στη ρομαντική κωμωδία «Home Again».