Συνεχίζεται το ψάξιμο για τον νέο «Αλαντίν» του Guy Ritchie

aladdin
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΜΑΙΟΥ 2017

Εφόσον μπορείτε να χορέψετε και να τραγουδήσετε, έχετε μια ευκαιρία για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Όλες οι παραστάσεις και οι πρωταγωνιστές τους, θεατρικά νέα, κριτικές και συνεντεύξεις

Μοιάζετε καθόλου με τον Αλαντίν; Μπορείτε να τραγουδήσετε και να χορέψετε; Εάν απαντήσατε θετικά στις προηγούμενες ερωτήσεις και βρίσκεστε στο Λονδίνο αυτό το Σαββατοκύριακο, τότε έχετε την ευκαιρία να περάσετε δοκιμαστικό για το νέο live action ριμέικ του «Αλαντίν». Σύμφωνα με την ανακοίνωση για τις ανοιχτές οντισιόν, η οποία έγινε από το Radio One του BBC, η Disney ψάχνει για τον πρωταγωνιστή της ταινίας του Guy Ritchie.

Ο νέος Αλαντίν πρέπει να έχει μεσοανατολίτικα στοιχεία, να είναι μεταξύ 18 και 22 ετών, να είναι χαρισματικός και όμορφος. Για τις ανάγκες του ρόλου θα πρέπει να μπορείτε να τραγουδήσετε και να χορέψετε, ενώ θα πρέπει να είστε γυμνασμένοι. Οι ενδιαφερόμενοι επιβάλλεται να είναι διαθέσιμοι από τα τέλη Μαΐου για τις σχετικές προετοιμασίες, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα μέσα Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν τον Ιανουάριο του 2018. Οι οντισιόν στο Λονδίνο θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 14 Μαΐου, μεταξύ 10πμ και 3μμ, στο Old College Building (το παλιό Cochrane Theatre), στο Holborn του Λονδίνου.

Μόδα και Ομορφιά με προτάσεις και tips από τους ειδικούς του στυλ, Πάρτε ιδέες!

Το σενάριο του ριμέικ έχει αναλάβει ο John August, ενώ ο Will Smith βρίσκεται ακόμα σε συζητήσεις με την Disney για τον ρόλο του μαγικού τζίνι.