To «Mamma Mia!» επιστρέφει το καλοκαίρι του 2018

mamma-mia
ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 ΜΑΙΟΥ 2017

Το «Mamma Mia: Here We Go Again!» θα αποτελεί συνέχεια και πρίκουελ της πρώτης ταινίας.

Η τεράστια επιτυχία της κινηματογραφικής μεταφοράς του «Mamma Mia!» το 2008 σήμαινε πως αργά ή γρήγορα θα ερχόταν μια συνέχεια. Η ταινία άλλωστε είχε έσοδα της τάξης των 609 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως στα box office, ξεπερνώντας το «Iron Man» και το «Quantum of Solace» που κυκλοφόρησαν την ίδια χρονιά.

Σύμφωνα με άρθρο του Hollywood Reporter, η Universal ανακοίνωσε πως ο Ol Parker θα σκηνοθετήσει το «Mamma Mia: Here We Go Again!», αναλαμβάνοντας τα ηνία από την Phyllida Lloyd. Η νέα ταινία, η οποία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2018, θα αποτελεί τόσο συνέχεια όσο και πρίκουελ της πρώτης.

Αυτό σημαίνει πως το καστ της πρώτης ταινίας – Meryl Streep, Colin Firth, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård και Amanda Seyfried μεταξύ άλλων – θα επιστρέψουν στους ρόλους τους, ενώ άλλοι ηθοποιοί ενδεχομένως να ενσαρκώσουν τους χαρακτήρες σε νεότερη ηλικία. Η μουσική των ΑΒΒΑ αναμένεται να χρησιμοποιηθεί και πάλι, με την Judy Craymer να έχει αναλάβει την μουσική διεύθυνση της ταινίας. Το Forbes μάλιστα αναφέρει πως η νέα ταινία θα περιλαμβάνει τραγούδια των ABBA που δεν χρησιμοποιήθηκαν στην πρώτη ταινία.