Σε ηλικία 89 ετών έφυγε από τη ζωή ο Sir Roger Moore

roger-moore

O Roger Moore στην χαρακτηριστική πόζα του 007

ΤΡΙΤΗ, 23 ΜΑΙΟΥ 2017

Την είδηση θανάτου του διάσημου ηθοποιού επιβεβαίωσε η οικογένειά του.

Με δήλωση στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης του ηθοποιού έγινε γνωστό ότι ο Roger Moore πέθανε σήμερα στην Ελβετία «μετά από μια σύντομη αλλά γενναία μάχη με τον καρκίνο».

«Η αγάπη με την οποία ήταν πλαισιωμένος τις τελευταίες ημέρες της ζωής του ήταν τόσο μεγάλη που δεν μπορεί να μετρηθεί μόνο με λέξεις. Ξέρουμε πως η δική μας αγάπη και εκτίμηση θα μεγεθύνονται πολλές φορές σε όλον τον κόσμο, από ανθρώπους που τον γνώριζαν για τις ταινίες του, τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικά σόου και το πάθος με το οποίο εργαζόταν για την UNICEF, ενασχόληση που ο ίδιος θεωρούσε το μεγαλύτερο κατόρθωμά του.

Η τρυφερότητα που ένιωθε ο πατέρας μας κάθε φορά που ανέβαινε στη σκηνή ή στεκόταν μπροστά στην κάμερα ήταν ξεχωριστή και τον κρατούσε απασχολημένο καθώς όδευε προς τα 90 του χρόνια, ως την τελευταία του εμφάνιση τον Νοέμβριο του 2016 στη σκηνή του London's Royal Festival Hall.

Το κοινό τον καταχειροκρότησε τραντάζοντας τα θεμέλια του κτηρίου, λίγα μόλις μέτρα από εκεί όπου είχε γεννηθεί.

Ευχαριστούμε που ήσουν αυτός που ήσουν και για το ότι ήσουν τόσο σημαντικός για τόσους ανθρώπους. Η σκέψη μας τώρα στρέφεται προς την Kristina και τις δύσκολες στιγμές που περνάει, αλλά και στην επιθυμία του πατέρα μας για μια κλειστή τελετή στο Μονακό».