Ο κόσμος του θεάματος αποχαιρετά τον Roger Moore

James-bond-roger-moore
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΜΑΙΟΥ 2017

Ο πολυαγαπημένος Βρετανός ηθοποιός πέθανε στην Ελβετία μετά από μια «σύντομη, αλλά γενναία μάχη με τον καρκίνο».

Ο θάνατος του Roger Moore στην ηλικία των 89 ετών σκόρπισε λύπη στον χώρο του θεάματος, με πολλούς συναδέλφους και θαυμαστές του να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους μέσω των κοινωνικών δικτύων.

 

«Είμαι συντετριμμένος σήμερα που έχασα ένα από τους πιο παλιούς και κοντινούς μου φίλους, τον Roger Moore, ο κόσμος μου δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος» σχολίασε ο Michael Caine μέσω του Twitter. «Είμαστε πληγωμένοι από τα νέα του χαμού του Sir Roger Moore. Θα μας λείψει απίστευτα. Η αγάπη και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του» ανακοίνωσε η επίσημη σελίδα του Τζέιμς Μποντ στο Twitter.

Η Kris Jenner χαρακτήρισε τον Moore ως «τον απόλυτο Τζέιμς Μποντ» στο μήνυμά της, εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του ηθοποιού. Ο Richard Ε. Grant δήλωσε πως ο Moore, με τον οποίο συνεργάστηκε στην ταινία «Spiceworld», ήταν ένας «πρώτης τάξεως αξιωματικός και τζέντλεμαν» και με μια «αίσθηση του χιούμορ ξηρή όπως ένα Μαρτίνι».

Ο Marc Almond στο μήνυμα του δήλωσε που πέρασε ένα βράδυ σε ένα εστιατόριο μιλώντας με τον Moore, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον «ωραιότερο και υπέροχο άνθρωπο». Ο σκηνοθέτης Edgar Wright αποχαιρέτησε τον «πρώτο του Μποντ» και έναν από τους πρώτους ηθοποιούς που αγάπησε όταν μεγάλωνε. Αντίστοιχα, και ο Ryan Seacrest σχολίασε πως ο Moore ήταν ο πρώτος Bond που γνώρισε, αλλά και ο καλύτερος.