Κερδίστε δώρα από την ταινία «Οι πειρατές της Καραϊβικής: Η εκδίκηση του Σαλαζάρ»

pirates-of-the-carribean-salazar
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΜΑΙΟΥ 2017

Το clickatlife.gr σας χαρίζει μοναδικά δώρα από την αγαπημένη σας ταινία: πέντε σετ κονκάρδες, δύο τσαντάκια ταξιδίου, δύο μπουκάλια θερμός και δύο πορσελάνινα skulls περιμένουν να τα αποκτήσετε! Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μέσω Facebook και μπείτε στην κλήρωση.

Από τη Disney, το studio που μας έχει συνηθίσει στις πιο φαντασμαγορικές παραγωγές, έρχονται «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Η εκδίκηση του Σαλαζάρ», η πέμπτη ταινία του διασκεδαστικού franchise με τους πολυπληθείς και πιστούς οπαδούς σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης.

O Johnny Depp (Pirates of the Caribbean, Alice Through the Looking Glass) επιστρέφει στο ρόλο του προκλητικού αντιήρωα Captain Jack Sparrow που του έχει προσφέρει δικαίως μια υποψηφιότητα για Όσκαρ. Στο πλευρό του θα δούμε τους βραβευμένους με Όσκαρ ηθοποιούς Javier Bardem (No Country for Old Men, Skyfall), και Geoffrey Rush (The King’s Speech). Το καστ πλαισιώνουν ηθοποιοί γνωστοί από προηγούμενες συμμετοχές στους Πειρατές, αλλά και αρκετοί νεοσύλλεκτοι.

Πέντε σετ κονκάρδες και δύο μπουκάλια θερμός σας περιμένουν!

Σας κάνουμε δώρο δύο τσαντάκια ταξιδίου για τις καλοκαιρινές διακοπές σας.

Την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει ο Jerry Bruckheimer, ενώ τη σκηνοθεσία οι Νορβηγοί Joachim Rønning και Espen Sandberg (Kon-Tiki). Η ταινία «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Η εκδίκηση του Σαλαζάρ» βασίζεται στη γνωστή και επιτυχημένη συνταγή ενός παραμυθιού γεμάτου φαντασίας, χιούμορ και περιπέτειας, των βασικών στοιχείων που έχουν αναδείξει το franchise σε ένα διεθνές φαινόμενο τα τελευταία 13 περίπου χρόνια.

Δύο πορσελάνινα skulls περιμένουν να τα αποκτήσετε!

Σύνοψη:
H ιστορία έχει ως εξής: αμείλικτοι ναυτικοί φαντάσματα, υπό τις οδηγίες του τρομερού και φοβερού Captain Salazar, δραπετεύουν από το Τρίγωνο του Διαβόλου και βάζουν σκοπό της «ζωής» τους να εξοντώσουν όλους τους πειρατές που υπάρχουν. Ο Jack -τι έκπληξη!- βρίσκεται στην κορυφή της λίστας τους. Μοναδική ελπίδα του, για να σώσει το τομάρι του, είναι να εντοπίσει τη μυθική τρίαινα του Ποσειδώνα. Στην προσπάθειά του να την ξετρυπώσει, θα πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις του με την Carina Smyth, μια πανέξυπνη και όμορφη αστρονόμο αλλά και τον Henry, έναν σκληροτράχηλο ναύτη του βασιλικού ναυτικού. Κρατώντας το τιμόνι του Dying Gull, ενός αξιοθρήνητου σάπιου πλοίου, ο Captain Jack δεν ψάχνει μόνο να ξαναβρεί την παλιά καλή του τύχη που τον έχει εγκαταλείψει προ πολλού, αλλά ταυτόχρονα να ξεφύγει από τον πιο επικίνδυνο και ερεβώδη κακό που έχει αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα.

Info
Διάρκεια: 129’
25 Μαΐου στους κινηματογράφους από τη Feelgood και σε 3D