Σε νέες περιπέτειες οι «Άγγελοι του Τσάρλι» το καλοκαίρι του 2019

elizabeth-banks
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΜΑΙΟΥ 2017

Η Elizabeth Banks θα σκηνοθετήσει το νέο reboot, αναλαμβάνοντας τη σκυτάλη από τον McG.

Μια από πιο κλασσικές τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας του 1970, οι «Άγγελοι του Τσάρλι», θα επιστρέψει ξανά στη μεγάλη οθόνη, με το Hollywood Reporter να αναφέρει σε άρθρο του πως η νέα ταινία θα κάνει το ντεμπούτο της στις 7 Ιουνίου του 2019.

Οι «Άγγελοι του Τσάρλι» έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση, στην μικρή οθόνη, το 1976.

Επιβεβαιώνοντας τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί, η Elizabeth Banks θα σκηνοθετήσει το reboot των νέων «Άγγελων του Τσάρλι», παραλαμβάνοντας την σκυτάλη από τον McG, ο οποίος σκηνοθέτησε δυο ταινίες με τις Cameron Diaz, Drew Barrymore και Lucy Liu στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Lucy Liu, Cameron Diaz και Drew Barrymore πρωταγωνίστησαν σε δύο ταινίες, το 2000 και το 2003.

Η Banks πρόσφατα σκηνοθέτησε την πρώτη της ταινία, τη νεανική κωμωδία «Κάτι πιο ποπ 2» το 2015, οπότε αναμένεται με ενδιαφέρον το πώς θα διαχειριστεί το reboot. Σε αντίθεση με τις δύο ταινίες του McG, η Banks ενδέχεται να εστιάσει περισσότερο στα κωμικά στοιχεία της σειράς, παρά στις σκηνές δράσεις, ενώ η επιλογή μιας γυναίκας στην καρέκλα του σκηνοθέτη λογικά θα προσφέρει μια πιο φρέσκια ματιά. Το σενάριο της ταινίας γράφτηκε από τον David Auburn, ο οποίος έγραψε και σκηνοθέτησε την ταινία «Η εξαφανισμένη» το 2007.