Μαθήματα κοινωνικής συμπεριφοράς από την εξωγήινη πανκ Nicole Kidman

how-to-talk-to-girls-at-parties-kidman
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΜΑΙΟΥ 2017

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες της κωμικής ταινίας «How To Talk To Girls At Parties».

Η μεταφορά των έργων του Neil Gaiman στη μεγάλη οθόνη δεν είναι εύκολη δουλειά. Αυτό όμως δεν φαίνεται να πτόησε τον John Cameron Mitchell, ο οποίος σκηνοθέτησε την κινηματογραφική μεταφορά της ιστορίας μικρού μήκους «How To Talk To Girls At Parties», με την Nicole Kidman και την Elle Fanning σε πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η ταινία διαδραματίζεται στη βρετανική πόλη Κρόιντον το 1977, όπου γίνονται προετοιμασίες για τον αργυρό ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ. Μια παρέα νεαρών πανκ θέλουν να εντυπωσιάσουν τη «βασίλισσα» της τοπικής σκηνής (την οποία ενσαρκώνει η Kidman) και αποφασίζουν να πάνε ακάλεστοι στο πάρτι που διοργανώνει.

Αφού φτάσουν στο πάρτι, οι ήρωες αντιλαμβάνονται ότι «κάτι τρέχει» με τους υπόλοιπους καλεσμένους και σιγά σιγά συνειδητοποιούν ότι δεν «είναι Αμερικάνοι», όπως αρχικά νόμιζαν, αλλά από κάπου «λίγο πιο μακριά».

Εκτός από την Kidman και τη Fanning, στην ταινία συμμετέχουν οι Alex Sharp, Ruth Wilson, Matt Lucas, Ethan Lawrence και A.J. Lewis. Η ταινία πρόσφατα έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών.