Κερδίστε προσκλήσεις για τη μοναδική προβολή του «Genius», για τη ζωή του Αϊνστάιν

genius
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΜΑΙΟΥ 2017

Εξασφαλίσαμε 20 διπλές προσκλήσεις για τη μοναδική κινηματογραφική προβολή της των τεσσάρων πρώτων επεισοδίων της σειράς του National Geographic, «Genius», για τη ζωή του Άλμπερτ Αϊνστάιν. Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μέσω Facebook και μπείτε στην κλήρωση.

Επιστήμονας, επαναστάτης ή απλά…Genius; Υπάρχει σωστός χαρακτηρισμός για τον Άλμπερτ Αϊνστάιν; Το National Geographic μας δίνει όλες τις απαντήσεις μέσα από την σειρά «Genius», για το τι πραγματικά κρύβεται πίσω από τον θρύλο της επιστήμης!

Η σειρά είναι αφιερωμένη στην ιστορία του πιο γνωστού επιστήμονα, ξεκινώντας από την εποχή που ήταν ακόμα έφηβος, και εξερευνά τόσο τα επαγγελματικά του επιτεύγματα όσο και την άστατη, παθιασμένη και περίπλοκη προσωπική του ζωή. Το all-star cast της σειράς περιλαμβάνει τον Geoffrey Rush στο ρόλο του σπουδαίου επιστήμονα, Άλμπερτ Αϊνστάιν, τον Johnny Flynn στο ρόλο του Άλμπερτ στα πρώτα του βήματα στον χώρο της επιστήμης και την Emily Watson ως δεύτερη σύζυγό του και πρώτη του ξαδέρφη, Έλσα Αϊνστάιν.

Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν είχε πει «Το πιο σημαντικό είναι να μη σταματήσεις ποτέ να αναρωτιέσαι. Υπάρχει λόγος που υπάρχει η περιέργεια στον κόσμο». Αν έχετε κι εσείς περιέργεια να μάθετε για τη ζωή του κορυφαίου μυαλού του 20ου αιώνα, το National Geographic, σε συνεργασία με το CineDoc, σας προσκαλεί στον Κινηματογράφο Δαναό, να παρακολουθήσετε την κινηματογραφική προβολή των πρώτων τεσσάρων επεισοδίων της σειράς «Genius», την Τετάρτη 31/05 από τις 18.30 το απόγευμα. Την προβολή θα προλογίσει ο καθηγητής Αστροφυσικής, Μάνος Δανέζης.

©National Geographic

Το «Genius» προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 21.00 αποκλειστικά στο National Geographic. Το National Geographic είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω COSMOTE TV, Nova και Vodafone TV.

Info
Κινηματογράφος Δαναός
Λ. Κηφισίας 109 (ΜΕΤΡΟ Πανόρμου)