H Gwyneth Paltrow μιλά για το διαζύγιό της από τον Chris Martin

gwyneth-paltrow Ditte Isager
ΤΡΙΤΗ, 06 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Θεωρεί πως ο όρος «συνειδητή αποσύνδεση» ήταν λίγο χαζός, αλλά ιδιαίτερα χρηστικός για να περιγράψει την κατάσταση.

Η σχέση της Gwyneth Patrow με τον Chris Martin των Coldplay τερματίστηκε το 2014, με το ζευγάρι τότε να κάνει λόγο για μια «συνειδητή αποσύνδεση» στο κοινό τους μήνυμα. «Με τις καρδιές μας γεμάτες θλίψη αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ενώ αγαπιόμαστε πολύ, θα παραμείνουμε χώρια. Είμαστε, όμως, και θα παραμείνουμε οικογένεια και αισθανόμαστε ότι είμαστε πιο κοντά από όσο υπήρξαμε ποτέ. Πάντοτε είχαμε την προσωπική μας σχέση και ελπίζουμε πως θα συνεχίσουμε κατά τον ίδιο τρόπο, καθώς αποσυνδεόμαστε συνειδητά και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας».

Ο όρος «συνειδητή αποσύνδεση» που είχε χρησιμοποιήσει το ζευγάρι τότε αποτέλεσε αφορμή για κριτική και χλευασμό από μερίδα του Τύπου. Η ίδια η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο «The Edit» παραδέχτηκε πως ο όρος ήταν λίγο «χαζός», αλλά θεωρεί πως παραμένει χρηστικός για να περιγράψει τη συγκεκριμένη κατάσταση.

Invision/AP / Colin Young-Wolff

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για περίπου δέκα χρόνια.

Μιλώντας για το διαζύγιό της, η Paltrow δήλωσε πως ήταν «απίστευτα επώδυνο». «Ήθελα να μετατρέψω το διαζύγιό μου σε κάτι θετικό» σχολίασε η Paltrow, για να συμπληρώσει πως δεν κατηγόρησε τον πρώην σύντροφό της. Αντίθετα, ένιωθε υπεύθυνη για την κατάσταση, ενώ πάντοτε έβαζε πρώτα τις ανάγκες των παιδιών της. Όπως εξηγεί, υπενθύμιζε στον εαυτό της τα πράγματα που της αρέσουν στον πρώην σύζυγό της και έκανε προσπάθειες για να διατηρήσει μια σχέση. Η όλη εμπειρία, κατέληξε η ηθοποιός, ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έχει περάσει στη ζωή της.