Το «Εργαζόμενο Κορίτσι» ανεβαίνει στο Broadway

ena-ergazomeno-koritsi
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Η ρομαντική κομεντί με την Melanie Griffith γίνεται μιούζικαλ στη θεατρική σκηνή και μάλιστα σε μουσική της Cyndi Lauper.

Τέσσερα χρόνια μετά το βραβείο Tony που έλαβε για τη μουσική της σύνθεση στο μιούζικαλ του Broadway «Kinky Boots», η  Cyndi Lauper επιστρέφει στο περίφημο θέατρο της Νέας Υόρκης για να επιμεληθεί αυτή τη φορά τις μελωδίες που θα ντύσουν τη θεατρική μεταφορά μιας διάσημης ταινίας των ‘80s.

Η 63χρονη τραγουδίστρια θα γράψει τη μουσική για το «Εργαζόμενο Κορίτσι», την ρομαντική κομεντί του  Mike Nichols που θα γίνει μιούζικαλ στο θέατρο σε διασκευή της Kim Rosenstock.

Πρόκειται για ένα φιλμ για το κυνήγι του αμερικάνικου ονείρου, που προβλήθηκε το 1988 και προτάθηκε για 6 βραβεία Όσκαρ μεταξύ των οποίων και για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, το οποίο έχασε όμως από την ταινία του «Ο Άνθρωπος της Βροχής».

Στο φιλμ πρωταγωνιστεί η Melanie Griffith στον ρόλο μιας νεαρής, όμορφης και έξυπνης γυναίκας που καταφέρνει να γίνει γραμματέας της Sigourney Weaver και, προσπαθώντας να ανέλθει, της εκμυστηρεύεται μια ιδέα της για να αυξηθούν τα κέρδη της εταιρίας. Η δεύτερη οικειοποιείται την ιδέα και την παρουσιάζει ως δική της. Η τύχη όμως θα ευνοήσει την πρώτη, που με τη βοήθεια του οικονομολόγου Harrison Ford θα πάρει πίσω αυτά που της αναλογούν.