Ο Johnny Depp συνεργάζεται με τον Wes Anderson

o-Johnny-depp-sunergazetai-me-ton-wes-anderson

Πηγή φωτογραφιών:ΙΜDb

ΤΡΙΤΗ, 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

Ο Wes Anderson προσκαλεί τον Johnny Depp να εισέλθει στο ιδιαίτερο κινηματογραφικό του σύμπαν, χαρίζοντάς του έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην επόμενη ταινία του.

Ο Johnny Depp παρουσιάζοντας το «Lone Ranger» στην Comic –Con 2012 επιβεβαίωσε τις φήμες ότι θα συμμετάσχει στη νέα δουλειά του ευφάνταστου σκηνοθέτη Wes Anderson που θα έχει τίτλο «The Grand Budapest Hotel». Προς το παρόν έχουν γίνει γνωστά ορισμένα σημαντικά ονόματα που θέλει να συμπεριλάβει στο καστ ο Anderson, όπως οι Bill Murrey, Owen Wilson, Edward Norton, Jude Law, Jeff Goldblum, Adrien Brody, Willem Dafoe και Angela Lansbury.

Ο Wes Anderson, χαρισματικός σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός ξεχώρισε με τις τρυφερές ταινίες του «Οικογένεια Τενεμπάουμ» και «Fantastic Mr. Fox». Η πιο πρόσφατη δουλειά του, το «Moonrise Kingdom» είχε κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ των Καννών και έχει αγγίξει τα 44,7 εκατομμύρια δολάρια στο διεθνές box office.

Μπορεί να μην είναι γνωστές ακόμη οι λεπτομέρειες του νέου του εγχειρήματος για το «The Grand Budapest Hotel», όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι ο γνωστός σκηνοθέτης θα πραγματοποιήσει για πρώτη φορά γυρίσματα στην Ευρώπη. Οι Johnny Depp και Wes Anderson, αποτελούν το πιο πολλά υποσχόμενο δίδυμο για τη νέα κινηματογραφική χρονιά.

Ο εκκεντρικός σκηνοθέτης για τη νέα φιλόδοξη παραγωγή του έχει επιλέξει ηθοποιούς με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν όπως για παράδειγμα τους Bill Murray, Willem Dafoe, Owen Wilson, και Adrien Brody οι οποίοι είχαν «δανείσει» τη φωνή τους στους χαρακτήρες της ταινίας «Fantastic Mr. Fox» αλλά και τον Edward Norton που πρωταγωνιστεί στο «Moonrise Kingdom».