Ξανά μαζί η παρέα του «Dodgeball» για καλό σκοπό

dodgeball-2017
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Ο Ben Stiller και ο Vince Vaughn μας δίνουν την ευκαιρία να παίξουμε μαζί τους σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα dodgeball.

Ο Ben Stiller, ο Vince Vaughn και ο Justin Long βρέθηκαν ξανά μαζί απευθύνοντας ανοιχτό κάλεσμα για ένα τουρνουά dodgeball μεταξύ του Globo Gym και των Average Joes. Δεν πρόκειται όμως για το τρέιλερ μιας συνέχειας στην κωμωδία «Dodgeball» του 2004 από τον Rawson Marshall Thurber με θέμα την αμερικάνικη εκδοχή των «μήλων», αλλά για φιλανθρωπικό αγώνα.

Omaze

Η ομάδα του Ben Stiller δεν αστειεύεται.

Όσοι συμμετάσχουν στον διαγωνισμό θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν είτε στην ομάδα του Global Gym του White Goodman (τον οποίο υποδύθηκε στην ταινία ο Stiller), είτε τους Average Joes του Peter La Fleur (Vaughn). Μαζί με τους πρωταγωνιστές της ταινίας θα εμφανιστούν αρκετά άλλα μέλη του καστ, όπως η Christine Taylor, ο Jamal Duff και η Missi Pyle. Ο αγώνας γίνεται υπό την αιγίδα του φιλανθρωπικού ιδρύματος του Stiller, με στόχο να στηρίξει τις προσπάθειες για παροχή εκπαίδευσης σε παιδιά ανά τον κόσμο.

Ποια ομάδα θα νικήσει άραγε στον φιλανθρωπικό αγώνα;

Στον παρελθόν είχαν κυκλοφορήσει φήμες για μια συνέχεια στην πετυχημένη κωμωδία, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση. Ενδεχομένως ο φιλανθρωπικός αγώνας να εμπνεύσει τους δημιουργούς και να κινηθούν οι αντίστοιχες διαδικασίες. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό και την φιλανθρωπική οργάνωση του Stiller, θα βρείτε εδώ.