Πρεμιέρα για το Sssh! Silent Movies στην ταράτσα του Bios με μια ποιητική, ισχυρή ταινία

my-nights-are-more-beautiful-than-your-days
ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Το Sssh! Silent Movies, το οπτικοακουστικό πρότζεκτ κάνει πρεμιέρα φέτος την Τετάρτη 28 Ιουνίου, στη νέα ταράτσα του Bios με ολοκαίνουργιο προβολικό σύστημα.

Οι προβολές ξεκινούν δυναμικά, με την πολυβραβευμένη ταινία «My Nights Are More Beautiful Than Your Days» του Αντρέι Ζουλάφσκι.

Η ταινία
Ο Lucas (Jacques Dutronc), μια ιδιοφυΐα που αντιμετωπίζει μια σοβαρή, θανατηφόρα ασθένεια που του προκαλεί απώλεια μνήμης, γνωρίζει την Blanche (Sophie Marceau), μια νεαρή γυναίκα που φαίνεται να μην μπορεί να ξεφύγει από το τοξικό και καταπιεστικό της περιβάλλον. Οι δύο βυθίζονται σε μια σύντομη αλλά έντονη σχέση, αναγνωρίζοντας ότι οι μέρες τους μαζί είναι μετρημένες. Αυτή η παράξενα ποιητική και ισχυρή ταινία, που γιορτάζει τη νίκη της αγάπης πάνω από το θάνατο, φανερώνει την αξία του συναισθήματος ακόμα και στον πεζό αυτό κόσμο.

Sssh! Silent Movies
Τα Sssh! Silent Movies είναι μια μοναδική θερινή σινεφίλ εμπειρία τις καλοκαιρινές νύχτες στην ταράτσα με την ωραιότερη θέα. Συνδυάζει επιλεγμένες προβολές ταινιών και ένα εκλεκτικό DJ set κάθε φορά, που μπορείς να τα απολαύσεις φορώντας ασύρματα ακουστικά. Τα ακουστικά σού επιτρέπουν να βλέπεις την ταινία και να διαλέγεις ανά πάσα στιγμή ανάμεσα στον ήχο τής και τη μουσική που επιλέγει ο Γιώργος Δημητρακόπουλος ζωντανά κατά τη διάρκεια της ταινίας.

Info
Ακουστικά: 2 ευρώ
Ώρα έναρξης: 21.15