«Κατά συρροή ψεύτης» ο Johnny Depp

johnny-depp
ΤΡΙΤΗ, 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Οι πρώην μάνατζέρ του ισχυρίζονται πως ο δημοφιλής ηθοποιός ξοδεύει εξωπραγματικά ποσά για να συντηρήσει το επίπεδο ζωής του.

Η δικαστική διαμάχη μεταξύ του Johnny Depp και των πρώην μάνατζέρ του συνεχίζεται. Ο ηθοποιός έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του The Management Group ζητώντας αποζημίωση 28 εκατομμυρίων δολαρίων για κακοδιαχείριση, με την TMG από την πλευρά της να υποστηρίζει πως τα μηνιαία έξοδα του Depp ήταν εξωπραγματικά.

Το 2015, ο ηθοποιός και η τότε σύζυγός του, Amber Heard, αντιμετώπισαν βαριές κατηγορίες όταν πήραν τα σκυλιά τους στην Αυστραλία, χωρίς να τα δηλώσουν και χωρίς να περάσουν από τους σχετικούς ελέγχους και καραντίνα. Βάσει της τοπικής νομοθεσίας, τα σκυλιά έπρεπε κανονικά να θανατωθούν, και τελικά ο ηθοποιός ζήτησε δημόσια συγνώμη για τη παράληψη του. Σύμφωνα με την TMG, ο ηθοποιός είναι «κατά συρροή ψεύτης», αφού θεωρεί πως ο Depp είπε ψέματα όταν ισχυρίστηκε πως πρόκειται για παρεξήγηση. Η εταιρεία μάνατζμεντ υπογραμμίζει στην αναφορά της πως ο ηθοποιός ήταν απόλυτα ενήμερος για το γεγονός ότι παρανομούσε και όταν «έφτασε ο κόμπος στο χτένι», πίεσε έναν επί χρόνια συνεργάτη του να αναλάβει την ευθύνη.

Η TMG, τέλος, ισχυρίζεται πως ο Depp αναγκάστηκε να δανειστεί μεγάλα ποσά για να συντηρήσει το κόστος ζωής του, ενώ έπαιρνε προκαταβολές από διάφορα στούντιο, κυρίως από την Disney. Ο ηθοποιός φέρεται να ξόδεψε:

  • Πάνω από 75 εκατομμύρια δολάρια για 14 κατοικίες, συμπεριλαμβανομένων ενός πύργου στην Γαλλία, σπίτια στις Μπαχάμες, το Χόλυγουντ και ένα αγρόκτημα για άλογα στο Κεντάκι.
  • 18 εκατομμύρια σε ένα πολυτελές κότερο.
  • 45 πολυτελή αυτοκίνητα.
  • 3 εκατομμύρια δολάρια για να εκτοξεύσει τις στάχτες του φίλου του Hunter S Thompson, στο πλαίσιο της κηδείας του.
  • 30.000 δολάρια τον μήνα σε ακριβά κρασιά.
  • 150.000 σε προσωπικό ασφαλείας για τα παιδιά του.
  • Έως 1,2 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο σε προσωπικό γιατρό.
  • Εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια για έναν τεχνικό ήχου ο οποίους λειτουργούσε ως υποβολέας στα γυρίσματα των ταινιών του, ώστε να μην χρειάζεται να μαθαίνει τα λόγια του.