Πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του «Jurassic World 2» στην Χαβάη

Jurassic-world-2-fallen-kingdom-fallen-kingdom
ΤΡΙΤΗ, 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Τουριστικές επιχειρήσεις και ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής πληρώθηκαν με το παραπάνω για να μεταφερθούν προσωρινά αλλού.

Τα γυρίσματα της νέαW συνέχειας στον κόσμο του «Jurassic Park» πραγματοποιούνται αυτόν τον καιρό στο νησί Οάχου της Χαβάης. Η συνέχεια τιτλοφορείται «Jurassic World: Fallen Kingdom» και στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Chris Pratt, Justice Smith, Ted Levine, Daniella Pineda και Bryce Dallas Howard.

Οι συντελεστές έχουν υποσχεθεί πως η νέα συνέχεια θα είναι πιο «σκοτεινή» από το «Jurassic World» του 2015, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε η αφίσα της ταινίας και ο επίσημος τίτλος της.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, οι ιδιοκτήτες σκαφών πληρώθηκαν από την εταιρεία παραγωγής για να μεταφέρουν τα περίπου 60 σκάφη αναψυχής τους αλλού. Κάθε ιδιοκτήτης έλαβε 1.000 δολάρια για την εξυπηρέτηση, ενώ η εταιρεία παραγωγής ανέλαβε την φύλαξη των σκαφών σε άλλη περιοχή.

Η Hawaii News Now σημειώνει πώς πέντε τουριστικές επιχειρήσεις πληρώθηκαν για σειρά ξεναγήσεων που έπρεπε να ακυρώσουν λόγω των γυρισμάτων της ταινίας, ενώ η πολιτεία της Χαβάης εισέπραξε το ποσό των 200.000 δολαριών για τη χρήση του λιμανιού στην περιοχή. Τα γυρίσματα θα συνεχιστούν στο νησί μέχρι τις 29 Ιουνίου, ενώ η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της το καλοκαίρι του 2018.