16+1 πράγματα που (ίσως) δεν γνωρίζετε για την Jennifer Aniston

16kai1-pragmata-pou-isos-den-gnorizete-gia-tin-Jennifer-aniston

πηγή: imdb

ΤΕΤΑΡΤΗ, 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

Τη γνωρίσαμε ως την αφελή αλλά συμπαθέστατη Rachel από τα «Φιλαράκια», απέκτησε ακόμα περισσότερη φήμη όταν παντρεύτηκε τον Brad Pitt, και έγιναν το πιο hot ζευγάρι του Χόλιγουντ, αλλά η Jennifer Aniston πλέον είναι μία ηθοποιός που έχει κατακτήσει τη μεγάλη και μικρή οθόνη.

Με αναρίθμητους fans ανά τον κόσμο, η Jennifer Aniston είναι η αγαπημένη του κοινού. Το click@Life σας παρουσιάζει κάποιες από τις άγνωστες πτυχές της ζωής της...τότε που ίσως και να μην ήταν και τόσο χαριτωμένη.

1. Η ελληνοαμερικανίδα σταρ, δεν ξέρει την Ελλάδα μόνο από φωτογραφίες...αντίθετα όταν ήταν μικρή αυτή και η οικογένεια της έμεναν στην Αθήνα και στην Κρήτη. Το πραγματικό της όνομα μάλιστα είναι Αναστασάκη.

2. Προτιμά το μεξικάνικο φαγητό. Και σε ότι αφορά στο ελληνικό, λατρεύει τον μπακλαβά αλλά δεν αντέχει το ούζο.

3. Είναι ιδιαίτερα ταλαντούχα και ως ζωγράφος. Μάλιστα στην ηλικία των 11, ένας από τους πίνακές της αποτελούσε έκθεμα του Metropolitan Museum of Art.

4. Τη δεκαετία του 1980, μετά από μία συναυλία των Duran Duran, είχε κοιμηθεί έξω από το ξενοδοχείο τους περιμένοντας τους.

5. Ο πρώτος ρόλος που της προτάθηκε για την τηλεοπτική κωμωδία «Φιλαράκια» ήταν αυτός της Μόνικα. Για τη Rachel οι παραγωγοί είχαν σκεφτεί την Tea Leoni.

6. Με τον πρώτο της μισθό ως Rachel αγόρασε ένα αυτοκίνητο. Ώσπου να ολοκληρωθεί η σειρά ο μισθός της ανερχόταν στα 1 εκατ. δολάρια το επεισόδιο.

7. Στα τέλη του ’90 το πρόσωπό της χρησιμοποιήθηκε παράνομα σε κάλυμμα ρωσικού…προφυλακτικού.

8. Η γνωριμία με τον Brad Pitt ήταν αποτέλεσμα «τυφλού ραντεβού» που είχαν κανονίσει οι ατζέντηδες τους.

9. Απομακρύνθηκε από τη μητέρα της, επίσης ηθοποιό Nancy Dow, όταν εκείνη έκανε όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια για την κόρη της σε σκανδαλοθηρικά περιοδικά. Το αποτέλεσμα ήταν να μην είναι καλεσμένη στο γάμο της με τον Brad Pitt. Οι φήμες βέβαια λένε ότι το σκηνικό είχε ξεκινήσει όταν η μητέρα της έγραψε στο βιβλίο καλεσμένων του αρραβώνα της κόρης της, ότι η Jennifer όταν ήταν μικρή είχε μόνο φανταστικούς φιλούς και άλλες ντροπιαστικές αποκαλύψεις.

πηγή: imdb

10. Έχει κάνει δύο πλαστικές επεμβάσεις στη μύτη της για να διορθώσει τη σκολίωση του ρινικού διαφράγματος της,

11. Στο σχολείο δεν θύμιζε τίποτα τη γλυκιά Jennifer που ξέρουμε σήμερα. Τότε ήταν …goth. Η ίδια έχει δηλώσει μάλιστα ότι σε κάποια φάση το μαλλί της, το οποίο ξύριζε μόνη της, ήταν μόλις ένα εκατοστό και φορούσε μαύρα ρούχα, μαύρο eyeliner, και καρφιά.

12. Αστειευόμενη για τη σχέση της με τον Brad Pitt και την Angelina Jolie έχει δηλώσει ότι πηγαίνουν όλοι μαζί διακοπές στο εξοχικό σπίτι στο Hamptons.

13. Ήταν η μόνη διάσημη η οποία επισκέφτηκε τον φίλο της Robert Downey Jr. στη φυλακή.

14. Παλιότερα έπασχε από ελαφριάς μορφής αλληθωρισμό στο αριστερό της μάτι. Σήμερα φορά μπλε φακούς επαφής αν και τα μάτια της είναι καστανά.

15. Ο γάμος της με τον Pitt κόστισε κάτι παραπάνω από 1 εκατ. δολάρια. Είχε μία χορωδία 40 ατόμων που τραγουδούσαν gospel, μία ελληνική μπάντα με μπουζούκια, 50.000 λουλούδια και πυροτεχνήματα.

16. Στην οθόνη έχει υποδυθεί την σερβιτόρα σε τρεις ακόμη ταινίες: «Office Space», «The iron giant» και «Along came Polly».

17. Με την Courtney Cox, δηλαδή τη Μόνικα από τα «Φιλαράκια» είναι πολύ καλές φίλες και κουμπάρες.

ΣΟΦΗ ΖΙΩΓΟΥ