O Tom Cruise ετοιμάζεται για την έκτη «Επικίνδυνη Αποστολή» του

mission-impossible-rogue-nation
ΤΡΙΤΗ, 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Η νέα ταινία με τον διαβόητο μυστικό πράκτορα Ethan Hunt θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2018.

Τα γυρίσματα της έκτης ταινίας της σειράς «Επικίνδυνη Αποστολή» στη Νέα Ζηλανδία ολοκληρώθηκαν πρόσφατα. Για να γιορτάσει το τέλος των γυρισμάτων εκεί, ο Tom Cruise ανέβασε μια φωτογραφία με το καστ της ταινίας. Πριν το ταξίδι στη Νέα Ζηλανδία, το καστ της ταινίας ταξίδεψε για γυρίσματα στο Παρίσι και όπως οι προηγούμενες ταινίες της σειράς, οι ήρωες θα επισκεφτούν πολλά ακόμα μέρη.

Στη φωτογραφία που ανέβασε ο Cruise ως Ethan Hunt εμφανίζονται οι «παλιόφιλοι» του, πια, Benji Dunn και Luther Stickell (Simon Pegg και Ving Rhames αντίστοιχα), ενώ την ομάδα συμπληρώνει η Isla Faust, την οποία ενσάρκωσε η Rebecca  Ferguson στην πέμπτη ταινία της σειράς, το «Μυστικό έθνος». Στην έκτη κατά σειρά Επικίνδυνη Αποστολή επιστρέφουν επίσης ο Solomon Lane (Sean Harris), η Julia (Michelle Monahghan) και ο Alan Hunley (Alec Balwin), ενώ νέους χαρακτήρες υποδύονται ο Henry Cavill, η Angela Basset και η Vanessa Kirby.

Η νέα ταινία με τον Tom Cruise στον ρόλο του Ethan Hunt κυκλοφορεί το καλοκαίρι του 2018.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη και σεναριογράφου επιστρέφει για άλλη μια φορά ο Christopher McQuarrie. Για την ώρα, ο τίτλος της ταινίας δεν έχει αποφασιστεί, με τον προσωρινό τίτλο «M:I6» να παραπέμπει στις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες του Τζέιμς Μποντ. Η νέα ταινία με τον Ethan Hunt θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2018.