Διέρρευσαν πληροφορίες για την Wonder Woman 2

wonder-woman
ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

H Wonder Woman συνεχίζει ακάθεκτη.

Μετά την τεράστια επιτυχία της «Wonder Woman» στα box office παγκοσμίως, η Warner Bros έχει ήδη δώσει το «πράσινο φως» για την δημιουργία μιας συνέχειας με την Gal Gadot στον ρόλο της Αμαζόνας. Σύμφωνα με δημοσίευμα του ScreenRant, η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα αντιμετωπίσει τη Σοβιετική Ένωση στα τέλη του Ψυχρού Πολέμου, όπως αντίστοιχα πολέμησε στο δυτικό μέτωπο του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Η επόμενη εμφάνιση της Wonder Woman θα είναι στο «Justice League».

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημο, η Warner φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με ολόκληρη την ομάδα παραγωγής της πρώτης solo ταινίας της Wonder Woman, κάτι που σημαίνει ότι η Patty Jenkins θα επιστρέψει στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Ακόμα δεν αποφασιστεί πότε θα κυκλοφορήσει η συνέχεια της «Wonder Woman», αλλά η επόμενη εμφάνιση της Αμαζόνας της DC θα είναι στο «Justice League» φέτος το φθινόπωρο.

Ενδιαφέρον θα έχει πως θα επιστρέψει ο χαρακτήρας του Chris Pine στην συνέχεια.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον και εκπλήσσει αναφορικά με τις συζητήσεις που γίνονται για τη συνέχεια είναι πως ο Chris Pine ενδέχεται να επιστρέψει στον ρόλο του Steve Trevor – του συμμάχου της Wonder Woman – παρά το γεγονός ότι θυσιάστηκε στο τέλος της πρώτης ταινίας. Βέβαια, στον κόσμο των comics ο θάνατος σχεδόν πάντα είναι προσωρινός, αφού ακόμα και ο Bucky – ο νεαρός συνεργάτης του Captain America κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο – «αναστήθηκε» το 2005 μετά από σχεδόν σαράντα χρόνια ως Winter Soldier. Οι επιλογές άλλωστε για κάτι τέτοιο είναι αμέτρητες, από κλωνοποίηση και μαγεία, μέχρι ταξίδια στον χρόνο και παράλληλες διαστάσεις.