«The Batman»: Στο καλάθι των αχρήστων το σενάριο του Ben Affleck

batman-v-superman-superman
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Ο νέος σκηνοθέτης αποφάσισε να γράψει μια νέα ιστορία για την επόμενη ταινία του «Σκοτεινού Ιππότη» της DC.

Η παραγωγή της επόμενης ταινίας με τον Batman έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα μέχρι στιγμής, όπως την απόφαση του Ben Affleck να αφήσει την καρέκλα του σκηνοθέτη για να εστιάσει στην ερμηνεία του μπροστά από την κάμερα. Μετά από αρκετή αναζήτηση, η Warner τελικά έφτασε σε συμφωνία με τον Matt Reeves για τη σκηνοθεσία της ταινίας.

Πριν την επόμενη solo περιπέτεια του, ο Batman θα εμφανιστεί με τους υπόλοιπους υπερήρωες της DC στην ταινία «Justice League» το φθινόπωρο.

Τον περασμένο μήνα, ο Reeves μίλησε για τα σχέδια του για την νέα solo ταινία του Batman, αποκαλύπτοντας την απόφασή του να αφήσει το σενάριο του Affleck για να γραφτεί ένα καινούριο εξαρχής. Μέχρι τη συνέντευξη του σκηνοθέτη ελάχιστα πράγματα είχαν γίνει γνωστά για την επερχόμενη ταινία Batman, όπου ο Deathstroke θα εμφανιζόταν ως ο βασικός εχθρός. Ο Joe Manganiello είχε έρθει σε συμφωνία με την Warner για να παίξει τον Deathstroke, ο οποίος όμως τον περασμένο Μάρτιο δήώσε πως δεν ήξερε εάν θα έπαιζε τελικά στην ταινία λόγω των αλλαγών στο σενάριο.

Σύμφωνα με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί, η Warner έχει αποφασίσει να αντικαταστήσει τον Deathstroke με τον πιο γνώριμο Penguin. Οι φήμες ξεκίνησαν όταν ο Josh Gad ανέβασε μια φωτογραφία του Penguin (με πολλούς να θεωρούν πως βρίσκεται σε συζητήσεις για τον ρόλο), ενώ παράλληλα ο χαρακτήρας του Deathstroke επέστρεψε κάπως απροσδόκητα στην τηλεοπτική σειρά «Arrow».