Η Lily James ετοιμάζει βαλίτσες για διακοπές στο Αιγαίο

lily-James Mario Anzuoni
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Θα ενσαρκώσει τον χαρακτήρα της Meryl Streep σε νεότερη ηλικία στη συνέχεια του «Mamma Mia!».

Μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας «Mamma Mia!» το 2008 ήταν σχεδόν βέβαιο ότι θα γυριζόταν μια συνέχεια στην ταινία, γεγονός το οποίο επιβεβαιώθηκε πρόσφατα. Μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί πως πολλά μέλη του καστ της πρώτης ταινίας έχουν ήδη συμφωνήσει να επιστρέψουν – όπως η Meryl Streep, η Amanda Seyfried και η Christine Baranski – ενώ η Lily James θα ένα από τα καινούρια πρόσωπα του «Mamma Mia: Here We Go Again!».

Τα χρέη σκηνοθέτη και σεναριογράφου έχει αναλάβει ο Ol Parker, ο οποίος αποκάλυψε πως η ταινία θα διαδραματίζεται τόσο πριν όσο και μετά την πρώτη ταινία. Έτσι, λοιπόν, εκτός από την επιστροφή των υπολοίπων βασικών ηθοποιών της πρώτης ταινίας – δηλαδή Colin Firth, Pierce Brosnan και Stellan Skarsgård – η νέα ταινία θα έχει αρκετούς νέους ηθοποιούς να ενσαρκώνουν τους βασικούς χαρακτήρες σε νεότερη ηλικία. Η Lily James αναμένεται να υποδυθεί τον χαρακτήρα της Streep στο «πρίκουελ» τμήμα της ταινίας.

Όπως και στην πρώτη ταινία, έτσι και στην καινούρια, η μουσική των ABBA θα παίξει πρωταρχικό ρόλο στην ταινία, με πολλές επιτυχίες του θρυλικού ποπ συγκροτήματος να κάνουν την εμφάνισή τους. Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν μόλις ολοκληρωθεί το στάδιο του κάστινγκ, με την Universal να στοχεύει σε μια πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2018.