Sssh! Silent Movies: Οι «Δαίμονες» του Jesus Franco στην ταράτσα του Bios

les-demons
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Tο αγαπημένο οπτικοακουστικό πρότζεκτ της ταράτσας συνεχίζει την Τετάρτη 19 Ιουλίου με το cult classic Les Demons (1973) του Jesus Franco.

Σύνοψη
Μια ομάδα καλογριών δαιμονίζονται και στη συνέχεια βασανίζονται σε ένα μπουντρούμι τρόμου την περίοδο της Ιεράς Εξέτασης. Η ταινία, για πολλούς μια από τις καλύτερες της cult φιγούρας του σινεμά Jesus Franco, απορρίφθηκε από τους κινηματογράφους του Ηνωμένου Βασιλείου το 1972 και τελικά πέρασε σε πλήρως uncut μορφή σε DVD το 2008.

Sssh! Silent Movies
Τα Sssh! Silent Movies είναι μια μοναδική θερινή σινεφίλ εμπειρία τις καλοκαιρινές νύχτες στην ταράτσα με την ωραιότερη θέα. Συνδυάζει επιλεγμένες προβολές ταινιών και ένα εκλεκτικό DJ set κάθε φορά, που μπορείς να τα απολαύσεις φορώντας ασύρματα ακουστικά. Τα ακουστικά σου επιτρέπουν να βλέπεις την ταινία και να διαλέγεις ανά πάσα στιγμή ανάμεσα στον ήχο τής και τη μουσική που επιλέγει ο Γιώργος Δημητρακόπουλος ζωντανά κατά τη διάρκεια της ταινίας. Ανεβαίνεις στην ταράτσα, παίρνεις τα ακουστικά σου, κάθεσαι σε μια ωραία σεζ-λονγκ, βλέπεις την ταινία, αλλάζεις κανάλι στα ακουστικά και ακούς μουσική! Τη μουσική και το πρόγραμμα των ταινιών επιμελείται ο Γιώργος Δημητρακόπουλος.

Επόμενη Προβολή
Runaway Train (1985) του Andrei Konchalovsky

Info
Τετάρτη 19 Ιουλίου 
Ώρα έναρξης: 21.15
​Ακουστικά: 2 ευρώ