Το «Game of Thrones» στην κορυφή της τηλεθέασης

game-of-thrones
ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Ο χειμώνας είναι πιο δημοφιλής από ποτέ και το ΗΒΟ χαμογελά με τις επιδόσεις του έβδομου κύκλου.

Η πρεμιέρα του έβδομου κύκλου του «Game Of Thrones» ενθουσίασε τόσο τους φαν της σειράς, όσο και την ΗΒΟ, αφού το πρώτο επεισόδιο είχε περίπου 16,1 εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλες της πλατφόρμες (δηλαδή τηλεόραση, streaming και on-demand). Αυτή η επίδοση είναι κατά 50% μεγαλύτερη από την πρεμιέρα του έκτου κύκλου, καθιστώντας έτσι την πρεμιέρα της έβδομης σεζόν την πιο δημοφιλή για τη σειρά (μέχρι στιγμής) και το δίκτυο ΗΒΟ γενικότερα. Ο ενθουσιασμός για το νέο επεισόδιο ήταν τέτοιος, που ορισμένες ιστοσελίδες (κυρίως της Λατινικής Αμερικής) «έπεσαν» από την τεράστια ζήτηση.

Τα νούμερα αυτά αναμένονται να αυξηθούν μέσα στην εβδομάδα, καθώς περισσότεροι φανς της σειράς αναμένονται να δουν το επεισόδιο, μέσω streaming ή από άλλες on-demand υπηρεσίες. Η έκτη σεζόν της σειράς φαντασίας είχε κατά μέσο όρο περίπου 25,7 εκατομμύρια τηλεθεατές ανά επεισόδιο, κάνοντας έτσι το «Game of Thrones» την πιο πετυχημένη και δημοφιλή σειρά του ΗΒΟ.

Παραδοσιακά, οι καινούριοι κύκλοι του «Game of Thrones» κάνουν το ντεμπούτο τους τον Απρίλιο, αλλά λόγω του περισσότερου χρόνου που χρειάστηκε η παραγωγή των επερχόμενων επεισοδίων, ο έβδομος κύκλος έκανε την πρεμιέρα του την περασμένη Κυριακή. Αυτό τον κενό ανάμεσα στον έκτο και έβδομο κύκλο είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ακόμα μεγαλύτερο σασπένς στους φίλους της σειράς. Ο έβδομος κύκλος θε έχει συνολικά επτά επεισόδια, ενώ ο όγδοος και τελευταίος κύκλος της σειράς θα έχει έξι.

H Νova είναι ο απόλυτος προορισμός για το GOT. Τώρα μπορείς να απολαύσεις για 1η φορά όλους τους προηγούμενους κύκλους μαζεμένους σε box set στο Nova On demand όποτε θελήσεις αλλά και τον νέο καταιγιστικό 7ο κύκλο του Game of Thrones αποκλειστικά στη Nova και ταυτόχρονα με την Αμερική.