15 +1 πράγματα που (ίσως) δε γνωρίζετε για τον Colin Farrell

15-kai1-pragmata-pou-isos-de-gnorizete-gia-ton-colin-farrell

πηγή: imdb

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012

Η ιρλανδική...απόβαση στο Χόλιγουντ είναι πλέον γεγονός και ακούει στο όνομα Colin James Farrell. Γεννημένος στις 31 Μαΐου του 1976, ο γοητευτικότατος ηθοποιός με τη χαρακτηριστική προφορά, έχει αμαρτωλό παρελθόν, που σαγηνεύει.

Ο Colin Farrell, στα 36 του χρόνια έχει καθιερωθεί ως ένα από τα top ονόματα της παγκόσμιας βιομηχανίας κινηματογράφου, έχει γίνει πατέρας, έχει κερδίσει και Χρυσή Σφαίρα μεταξύ άλλων. Αυτά είναι τα γνωστά, γιατί τα ...κρυφά του μυστικά τα αποκαλύπτει το click@Life... ευθύς αμέσως.

1. Προέρχεται από κλασική ιρλανδική οικογένεια όπου το ποδόσφαιρο παίζει τον πρώτο ρόλο. Ο πατέρας του, Eamon Farrell, και ο θείος του, Tommy Farrell, μάλιστα ήταν και οι δύο επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

2. Έχοντας καλλιτεχνικές ανησυχίες, ο Colin, πέρασε από οντισιόν για το ιρλανδικό μουσικό …boyband, Boyzone, αλλά τον απέρριψαν.

3. Ως πρωταγωνιστής στην ταινία «Triage» του 2009, υποδύθηκε έναν φωτορεπόρτερ που επιστρέφει στην πατρίδα χωρίς τον συνάδελφο του έπειτα από αποστολή στο Κουρδιστάν. Για την ταινία αυτή, η οποία αν και πήρε καλές κριτικές δεν είχε μεγάλη διανομή, ο Colin Farrell, χρειάστηκε να χάσει 22 κιλά.

4. Είναι ο μικρότερος από τα τέσσερα αδέρφια του: τον Eamonn Jr, την Catherine και την Claudine, η οποία είναι και η προσωπική του βοηθός.

5. Η μητέρα του Rita δε, ήταν αυτή, η οποία τον πίεσε να ξεκινήσει μαθήματα χορού ενώ ο αδερφός του εκείνος, που τον έπεισε να συμμετάσχει σε ερασιτεχνικά μαθήματα θεάτρου.

6. Στις 12 Σεπτεμβρίου του 2003, ημέρα Παρασκευή, η τότε κοπέλα του Colin Farrell, το μοντέλο Kim Bordenave, έφερε στον κόσμο τον γιο του, James Padraig, σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

7. Ο James πάσχει από μία σπάνια γενετική διαταραχή, το σύνδρομο Angelman. Πρόκειται για ένα σύνδρομο που σχετίζεται άμεσα με τη διανοητική υστέρηση και με δυσκολία ανιχνεύεται κατά τη γέννηση, καθώς τα περισσότερα χαρακτηριστικά του αφορούν την ανάπτυξη, παρά την εμφάνιση. Ανιχνεύεται περίπου στην ηλικία των 4-7 ετών.

8. Ο γοητευτικός ιρλανδός ωστόσο πάσχει από την ηλικία των 12 ετών από… χρόνια αϋπνία.

πηγή: imdb

9. Το αγαπημένο του βιβλίο είναι το «Όταν έκλαψε ο Νίτσε» του Irving D. Yalom, ενώ ο αγαπημένος του ηθοποιός ο Al Pacino, με τον οποίο είχε την τύχη να συνεργαστούν στην ταινία «The Recruit» το 2003.

10. Στον παράμεσο του δεξιού του χεριού έχει ένα τατουάζ που λέει «Millie». Είναι το παρατσούκλι της πρώτης του συζύγου, Amelia Warner. Στον αριστερό του πήχη, έχει δύο άλλα τατουάζ: το ένα γράφει «Carpe Diem», δηλαδή «άδραξε τη μέρα» και το άλλο είναι ένας μαύρος σταυρός.

11. Τον Δεκέμβριο του 2005 χρειάστηκε να κάνει θεραπεία για την υπερκόπωση και την εξάρτησή του από φαρμακευτική αγωγή.

12. Δύο χρόνια νωρίτερα, το 2003, είχε πάει στην αμερικανική πρεμιέρα της ταινίας «S.W.A.T» συνοδευόμενος από τη…Britney Spears.

13. Ενώ το …μουσικό του παρελθόν τον είχε οδηγήσει και σε ένα nightclub στο Limerick, με το όνομα Docs, όπου είχε εργαστεί ως καθηγητής χορού.

14. Δύο φορές στην καριέρα του έχει πάρει ρόλους, οι οποίοι προορίζονταν για τον Heath Ledger: ένας στο «Alexander» το 2004 και ο άλλος το 2009 στην ταινία «The Imaginarium of Doctor Parnassus».

15. Στις 7 Οκτωβρίου του 2009 ξαναγίνεται πατέρας ενός αγοριού. Το όνομα του Henry Tadeusz και μητέρα του η ηθοποιός Alicja Bachleda, με την οποία ο Farrell συμπρωταγωνιστούσε στην ταινία «Ondine» (2009). Στις 15 Οκτωβρίου του 2010 χώρισαν.

16. Στα 34α γενέθλιά του , στις 31 Μαΐου του 2010 αποφάσισε να κόψει το κάπνισμα…με τελετουργικό τρόπο. Κάπνισε ένα πακέτο τσιγάρα εκείνη τη μέρα, δίνοντας σημασία σε κάθε «τζούρα». Το τελευταίο του τσιγάρο το έσβησε στις 11.55 εκείνο το βράδυ και αφού έγραψε μάλιστα και ένα …γράμμα αποχαιρετισμού στα τσιγάρα του. Έκτοτε δεν έχει ξανακαπνίσει.

ΣΟΦΗ ΖΙΩΓΟΥ