Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Guillermo Del Toro

the-shape-of-water-1
ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Sally Hawkins, Octavia Spencer, Doug Jones και Michael Shannon πρωταγωνιστούν στη δραματική περιπέτεια φαντασίας «The Shape of Water».

Οι ταινίες του Guillermo Del Toro ξεχωρίζουν για την αισθητική τους, και η καινούρια του δουλειά, με τίτλο «The Shape Of Water», περιέχει όλα τα στυλιστικά και συναισθηματικά του trademarks. Το πρώτο επίσημο τρέιλερ της ταινίας κυκλοφόρησε και μπορείτε να το δείτε εδώ.

✨🌊✨Artwork for The Shape of Water, directed by @realgdt. @foxsearchlight #theshapeofwater

A post shared by James Jean (@jamesjeanart) on

Η ταινία διαδραματίζεται το 1963, στην Αμερική του Ψυχρού Πολέμου και αφηγείται την ιστορία της απομονωμένης και μουγκής Elisa, η οποία δουλεύει σε ένα μυστικό κυβερνητικό εργαστήριο. Όλα όμως αλλάζουν στη ζωή της όταν αυτή και η συνάδελφός της ανακαλύψουν ένα μυστικό πείραμα με ένα υδάτινο πλάσμα. Όταν η Elisa αρχίσει και συναναστρέφεται με το πλάσμα αυτό, τα αφεντικά της την αντιμετωπίζουν με καχυποψία και φόβο.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην ταινία έχουν αναλάβει η Sally Hawkins, η Octavia Spencer, ο Doug Jones, ο Michael Shannon, ο Richard Jenkins και ο Michael Stuhlbarg. Αρκετά από τα σχέδια της ταινίας είναι έργα του James Jean. Η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα του στην Ευρώπη στις αρχές του 2018.