Ανακοινώθηκε και επίσημα η συνέχεια της «Wonder Woman»

wonder-woman
ΤΡΙΤΗ, 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Η Αμαζόνα υπερηρωίδα ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες της Warner και θα επιστρέψει σε μια νέα, solo ταινία μετά το «Justice League».

Το πρόσφατο Comic-Con στο Σαν Ντιέγκο έδωσε την ευκαιρία στις DC και Marvel (μεταξύ άλλων) να αποκαλύψουν αρκετές πληροφορίες για τις επερχόμενες ταινίες τους. Μια από τις φήμες η οποία κυκλοφορούσε για αρκετό καιρό ήταν η συνέχεια της «Wonder Woman».

Πλέον, η Warner Bros έχει ανακοινώσει και επίσημα πως η Αμαζόνα της DC θα επιστρέψει για μια νέα solo περιπέτεια, πέραν των εμφανίσεών της στο «Justice League» που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο. Η είδηση δεν εξέπληξε κανέναν στην ουσία, αφού η «Wonder Woman» ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες της Warner Bros, σπάζοντας τα ταμεία παγκοσμίως, παρά τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει η ταινία. Η «Wonder Woman» έχει τεράστια απήχηση στο κοινό των ΗΠΑ, ενώ σε παγκόσμιες εισπράξεις χρειάζεται περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια για να ξεπεράσει το «Batman v Superman».

Η Gal Gadot, λοιπόν, σύντομα θα ξαναπιάσει το μαγικό λάσο της, ενώ είναι αρκετά πιθανό να επιστρέψει στην καρέκλα στου σκηνοθέτη η Patty Jenkins. Για την ώρα υπάρχουν λίγες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση της επόμενης περιπέτειας της Αμαζόνας υπερηρωίδας, αλλά ενδέχεται να διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1980, κατά τον Ψυχρό Πόλεμο.

Η Brie Larson θα ενσαρκώσει την Captain Marvel.

Στην περίπτωση της Marvel, το επόμενο μεγάλο στοίχημα είναι η ταινία με την Captain Marvel. Η Brie Larson θα ενσαρκώσει την Carol Danvers, ενώ η Anna Boden και ο Ryan Fleck θα σκηνοθετήσουν. Tο σενάριο θα φέρει τη υπογραφή των Nicole Perlman (από τους «Φύλακες του γαλαξία») και την Meg LeFauve (η οποία εργάστηκε στο σενάριο του «Τα μυαλά που κουβαλάς»).

O Nick Fury θα κάνει την εμφάνιση του στην «Captain Marvel», για να αντιμετωπίσει τους Skrulls.

Όπως φαίνεται, η «Captain Marvel» θα λαμβάνει χώρα το 1991 και θα εμφανίζονται οι Skrulls, μια φυλή εξωγήινων οι οποίοι μπορούν να μεταμφιέζονται και να μιμούνται άλλα όντα. Στην ταινία θα εμφανιστεί και ο Samuel L. Jackson στον ρόλο του Nick Fury, πριν ο χαρακτήρας του χάσει το μάτι του. Η «Captain Marvel» θα κάνει την πρεμιέρα της τον Μάρτιο του 2019, οπότε, λογικά, θα υπάρξουν περισσότερες αποκαλύψεις μέχρι το επόμενο Comic-Con, το 2018.