Επιστρέφει τελικά ο Daniel Craig στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ

spectre
ΤΕΤΑΡΤΗ, 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Με την πέμπτη του ταινία στον ρόλο θα επιχειρήσει να σπάσει το ρεκόρ του Roger Moore.

Μετά από ένα περίπου χρόνο διαπραγματεύσεων και έντονης φημολογίας, οι Eon Productions και MGM έφτασαν σε συμφωνία με τον Daniel Craig για την επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ. Η επισημοποίηση της συμφωνίας ήρθε μόλις μια μέρα μετά την ανακοίνωση σχετικά με την επόμενη ταινία με τον μυστικό πράκτορα του Ian Fleming.

Αυτή θα είναι η πέμπτη ταινία στην οποία ο Craig θα ενσαρκώσει τον Τζέιμς Μποντ, έχοντας παίξει στα «Casino Royale», «Quantum of Solace», «Skyfall» και «Spectre». Ο Craig είναι ο έκτος κατά σειρά ηθοποιός που ερμηνεύει τον θρυλικό ήρωα, αναλαμβάνοντας τον ρόλο από τον Pierce Brosnan. Πρωταγωνιστώντας στην 25η ταινία του Βρετανού πράκτορα, ο ηθοποιός ενδέχεται να σπάσει το ρεκόρ του Roger Moore, του «μακροβιότερου» κινηματογραφικού Μποντ.

Όπως είχε γίνει γνωστό από την προηγούμενη ανακοίνωση, οι παραγωγοί Michael G. Wilson και Barbara Broccoli θα βρίσκονται στο τιμόνι του πρότζεκτ, ενώ οι Neal Purvis και Robert Wade έχουν αναλάβει να γράψουν το σενάριο της νέας ταινίας. Επόμενος στόχος των παραγωγών θα είναι να βρουν τον κατάλληλο σκηνοθέτη, ο οποίος, σύμφωνα με τη φημολογία των τελευταίων ημερών, ενδέχεται να είναι ο Christopher Nolan.