Καλωσορίζουμε τον Αύγουστο στην ταράτσα του Bios με ένα ξεχωριστό ψυχολογικό θρίλερ

possession
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

<Συνεχίζονται οι καλοκαιρινές κινηματογραφικές νύχτες στις σεζ-λονγκ της ταράτσας του bios.

Το Sssh! Silent Movies, το αγαπημένο οπτικοακουστικό πρότζεκτ της ταράτσας, συνεχίζει την Τρίτη 1 Αυγούστου με το ψυχολογικό θρίλερ Possession του Andrzej Zulawski.


Η ταινία
Μια νεαρή γυναίκα εγκαταλείπει την οικογένειά της υπό απροσδιόριστες συνθήκες. Ο σύζυγός της αποφασίζει να ανακαλύψει την αλήθεια και αρχίζει να παρακολουθεί τη σύζυγό του. Αρχικά, υποψιάζεται ότι εμπλέκεται ένας άλλος άνδρας. Αλλά σταδιακά, έρχεται αντιμέτωπος με όλο και πιο περίεργες συμπεριφορές και περιστατικά, που δείχνουν κάτι περισσότερο από μια απλή εξωσυζυγική σχέση.

Sssh! Silent Movies
Τα Sssh! Silent Movies είναι μια μοναδική θερινή σινεφίλ εμπειρία τις καλοκαιρινές νύχτες στην ταράτσα με την ωραιότερη θέα. Συνδυάζει επιλεγμένες προβολές ταινιών και ένα εκλεκτικό DJ set κάθε φορά, που μπορείς να τα απολαύσεις φορώντας ασύρματα ακουστικά.

Τα ακουστικά σού επιτρέπουν να βλέπεις την ταινία και να διαλέγεις ανά πάσα στιγμή ανάμεσα στον ήχο της ταινίας και τη μουσική που επιλέγει ο Γιώργος Δημητρακόπουλος ζωντανά κατά τη διάρκειά της. Και όλα αυτά σε μια ωραία, αναπαυτική σεζ-λονγκ.

Info
Ακουστικά: 2 ευρώ
Ώρα έναρξης: 21.15